Detaylar
Kim cevapladı?Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Parça bulmak zor olur ve Türkiyede bulamazsın, ve çok yakar bu tarz spor arabalar. Bu zorluklara katlanabileceksen alabilirsin. Aynı zamanda Paul Walkerın öldüğü araçtır kendisi, iddialara göre araç kendini atıyor sağa sola yol tutuşu berbat yani.Merhaba, ilanlara baktım ama Türkiye'de bulamadım. Almayı düşünüyorum. Amerika'dan almak mantıklı mı? Sıkıntı yaşar mıyım?
+1.Parça bulmak zor olur ve Türkiyede bulamazsın, ve çok yakar bu tarz spor arabalar. Bu zorluklara katlanabileceksen alabilirsin. Aynı zamanda Paul Walkerın öldüğü araçtır kendisi, iddialara göre araç kendini atıyor sağa sola yol tutuşu berbat yani.
Bütçe ne? Onun gibi araba öneririz belki.Merhaba, ilanlara baktım ama Türkiye'de bulamadım. Almayı düşünüyorum. Amerika'dan almak mantıklı mı? Sıkıntı yaşar mıyım?
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bence de parasına değmez o araba, mühendislik hataları çok deniliyor araştırınca çıkıyor dediğim şeyler.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Katılıyorum, bu arabayı alabilecek paran olsa forum kullanmaya bile gerek duymazsınKonu troll gibi geldi. Öğrenci olup da hem yurt dışı gitme imkanı olan hem de böyle bir arabayı alabilen muhtemelen multi zengin falandır.
Porsche Carrera GT dünyada kaç tane var?
Porsche 911 Turbo'yu unutun: En iyi Porsche deneyimini yaşamak istiyorsanız, Porsche Carrera GT'nin direksiyonuna geçmelisiniz. Şimdiye kadar sadece 1.270 adet Porsche Carrera GT üretildi. Bunların bazıları bunun şimdiye kadar yapılmış en tehlikeli Porsche olduğunu iddia ediliyor.
Porsche 911 Turbo'yu unutun: En iyi Porsche deneyimini yaşamak istiyorsanız, Porsche Carrera GT'nin direksiyonuna geçmelisiniz. Şimdiye kadar sadece 1.270 adet Porsche Carrera GT üretildi. Bunların bazıları bunun şimdiye kadar yapılmış en tehlikeli Porsche olduğunu iddia ediliyor.
Konu troll kokuyor ama Carrera GT almak yerine Ferrari'nin GT modellerini almak daha mantikli bence. Hicbir turlu elektronik destegi bulunmayan, arkadan itisli manuel vitesli bir V10 makineden bahsediyoruz ve dunyada sadece 1200+ adet var. Koleksiyoner arabasi oldugu icin surulesi bir arac degil.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri