Akif Erdem
Çalışkan
Merhaba, ₺3200 şehrimde R5 5600X var, fiyatına göre nasıl olur acaba? 3600'den geçeceğim. Ekran kartım RX6600.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkedeki ikinci el piyasasına bakılırsak temiz ise alınır o fiyata 5600X.
Genel olarak CPU performansını hissedersin. Sorunsuz, temiz kullanılmış bir işlemci ise sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kontrol etmekte fayda var.
Pinlerinde eğiklik veya eksiklik yoksa alınabilecek bir işlemci. Unutmadan, elinizde iyi bir soğutucu yoksa biraz fazla ısınabilir, dikkatli olun.
Hocam temiz mi değil mi bilmiyorum sisteminde aktif kullanıyor, DDR5 geçeceği için satılıkmış. Hangi testleri istemeliyim?
Klasik olacak ama Peerless Assassin ve Phantom Spirit güzel soğutuculardır.Soğutucu da almayı planlıyorum F/P olarak ne önerirsiniz acaba?
Klasik olacak ama peerless Assassin ve Phantom spirit güzel soğutuculardır.
Fiziksel olarak pinleri kontrol edin. Ek olarak AIDA64 ile yüke sokun işlemciyi.
Sitesinde yazan bilgiye göre ikisi de sığmıyor maalesef. Low-Profile bir soğutucu almanız gerekiyor.Ve kasaya sığmama gibi bir durumu olmaz değil mi? Kasam Vento VG04F.
Sitesinde yazan bilgiye göre ikisi de sığmıyor maalesef. Low-profile bir soğutucu almanız gerekiyor.