İkinci el RAM alınır mı?

termalmacun

Başarılı
Merhaba, yeni bir sistem topluyorum ve RAM fiyatlarına gelen zamlardan sonra DDR4 3200 MHz 8 GB RAM fiyatları bile 2.500 TL’yi buldu. Mevcut bilgisayarım laptop olduğu için RAM’leri test edemem; maksimum bir bilgisayarcıya götürüp test ettirebilirim. Sizce ikinci el almak mantıklı mı yoksa sıfır mı almalıyım? İkinci el fiyatı bayağı uygun geldi.

İkinci el: GSkill Ripjaws 8x2 3200 MHz
Sıfır: GSkill Ripjaws 8 GB 3200 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıyorsa neden alınmasın, testini yap anakartına uyumluluğunu da bak.

Çalışıyorsa neden alınmasın, testini yap anakartına uyumluluğunu da bak.

Anakartıma uyumlu, dediğiniz gibi alıp aynı gün içerisinde bir bilgisayarcıya götürüp test ettireceğim. Eğer bir sorun varsa zaten Param Güvende ile olduğundan dolayı iade edebilirim diye düşünüyorum.

İlk defa Param Güvende ile ürün alacağım inşallah dediğiniz gibi olur.

Param Güvende ile hiçbir sıkıntı çıkmaz. Hatta alıcı için ne kadar güvenilir olduğunu bir örnek ile anlatmam gerekirse. Aldığınız RAM'i ikiye kırıp paketleyip geri yollayın ve iade isteyin. Paranız hesabınıza yatıyor. Sahibinden ise alıcıya "böyle bir durum varsa hukuki yollara başvurabilirsiniz ehe ehe" diyor. Tabii avukatlık masrafı ve o yorucu işler sebebi ile çoğu kişi bu olayı yaşadıktan sonra soğuk bir bardak su içmeyi tercih ediyor.

Kısaca Param Güvende konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Satıcıya ulaştım RAM'lerin 4-5 senelik olduğunu belirtti bu konuda bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca kutu ve faturada bulunmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…