25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
TP-Link Archer BE230 router aldım, performansından memnun değilim ve iade edemedim, ikinci elde satacağım. Satarken dikkat etmem gerekenler neler? Ürünün çalıştığına dair elimde nasıl kanıtlar olmalı? Işıklarının yandığı gözüken bir resim, bufferbloat test sonucu ve Wİ-Fİ hız testi var.

Ayrıca alıcı satın alıp ürünü bozduktan sonra geri iade etmeye çalışırsa ne yapmalıyım, veya benzer durumlar yaşayabilir miyim?

"Son fiyat ne olur?" Diye yazanlara ya "Son fiyat" diye cevap ver ya da sembolik olarak 100 TL dus. Urun anladigim bir kategori degil. Bu konuda bilgim yok. Aciklama kismina parca calinmasina karsi iadesiz satis vb. Bir sey yazabilirsin. Kesinlikle iade kabul etmemeye calis. Sen sirket veya marka degilsin. Bireysel saticisin. Dolap uygulamasini kullanabilirsin. Aciklamaya dedigim seyi yazarsan sorunsuz satarsin. Fakat komisyon meselesi var orada. Urunun fiyatini iyi belirle o yuzden. Param Guvende ile satmak senin sansina bagli olarak satis olumlu gecebilir ancak. Kotu bir insana denk gelirsen uzulebilirsin. Havale, Eft sonrasi kargo yaparim da diyebilirsin. İyi satislar dilerim.

"Son fiyat ne olur?" Diye yazanlara ya "Son fiyat" diye cevap ver ya da sembolik olarak 100 TL dus. Urun anladigim bir kategori degil. Bu konuda bilgim yok. Aciklama kismina parca calinmasina karsi iadesiz satis vb. Bir sey yazabilirsin. Kesinlikle iade kabul etmemeye calis. Sen sirket veya marka degilsin. Bireysel saticisin. Dolap uygulamasini kullanabilirsin. Aciklamaya dedigim seyi yazarsan sorunsuz satarsin. Fakat komisyon meselesi var orada. Urunun fiyatini iyi belirle o yuzden. Param Guvende ile satmak senin sansina bagli olarak satis olumlu gecebilir ancak. Kotu bir insana denk gelirsen uzulebilirsin. Havale, Eft sonrasi kargo yaparim da diyebilirsin. İyi satislar dilerim.
Cok tesekkurler, elden satmayı dusunuyorum. Ürün şu an 2500 TL'ye satılıyor, 2000'e koyarım herhalde. Kutu icerigi eksiksiz ve çok az kullandım.

Cok tesekkurler, elden satmayı dusunuyorum. Ürün şu an 2500 TL'ye satılıyor, 2000'e koyarım herhalde. Kutu icerigi eksiksiz ve çok az kullandım.
Rica ederim. Elden satmak zor oluyor. Cogu kisi kargoyu tercih ediyor urun alirken. O zaman aciklama kismina elden satilik olarak yazarsin ve yasadigin ile gore elden teslim edebilirim diyebilirsin.

@Simon hocam tekrardan merhaba. Dolap'ta satıcı doğrulama yapmama gerek var mı, IBAN bilgisi falan gireyim mi? Ve kargolama süreci nasıl oluyor?

Evet, yapmalisin. IBAN'ini ve kisisel bilgilerini eksik girmen gerekiyor satis yaptiginda problem yasamamak icin.
Cok tesekkürler. Doğrulama yaptım. Peki son olarak kargolama sureci hakkında bilginiz var mı? Kargo ücreti kesiyor fakat ben nereden nasıl kargolayacagım? Belirledigi kargo subesine mi gitmem gerekiyor?

Cok tesekkürler. Doğrulama yaptım. Peki son olarak kargolama sureci hakkında bilginiz var mı? Kargo ücreti kesiyor fakat ben nereden nasıl kargolayacagım? Belirledigi kargo subesine mi gitmem gerekiyor?
Rica ederim. Müşteri ürünü satın aldı diyelim. Ardından sen ürünü onaylıyorsun ve kargo kodu oluşturuyorsun. Kargo ücreti ve komisyon bedeli kesintisi var. Ürünün fiyatını belirlemeden önce hesabına ne kadar para geleceği gözüküyor fiyatı belirlerken. Kargo şubesi konusunda özgürsün. Orada hangi kargoyla gönderim yapacağını seçiyorsun ve kargo kodunu kargoyu teslim ettiğin kişiye söylüyorsun. Başka bir şey yapman gerekmiyor.

@Simon hocam baska uygulama oneriniz var mı? Urunu hızlı satmak istiyorum. Ayrıca Dolap'ta 35 bin roketim var, bu nereden gelmiş olabilir?

@Simon hocam baska uygulama oneriniz var mı? Urunu hızlı satmak istiyorum. Ayrıca Dolap'ta 35 bin roketim var, bu nereden gelmiş olabilir?
Hizli satmak istiyorsan ya Sahibinden ya da Dolap kullanmalisin. Obur platformlarda satmak zor. Roketlerin kaynagini Dolap musteri hizmetlerine sorabilirsin.