yumusakg

Uzman
İkinci el ekran kartı almayı düşünüyorum ancak test sonucu okumayı tam bilmiyorum. Bu sonuçlar normal mi?

IMG_0504.webp

IMG_0505.webp

Bu test pek de kartın durumunu anlatmıyor hocam. Alacağınız kişiden FurMark testi isteyin, 5 dakika veya daha uzun süre testi çalıştırdıktan sonra ekran görüntüsü atsın sıcaklıklara ve performansa bakalım.
Zaten öyle istemiştim ama kartı sökmüş diye elinde hazır olan sonucu attı. Driver versiyonuna bakınca 2022'deki driver gözüküyor test sonucu internettekilere göre biraz düşük gözüktü gözüme sebebi o mudur?

Zaten öyle istemiştim ama kartı sökmüş diye elinde hazır olan sonucu attı. Driver versiyonuna bakınca 2022'deki driver gözüküyor test sonucu internettekilere göre biraz düşük gözüktü gözüme sebebi o mudur?
Hangi testi yaptığına göre değişir. Aktif olarak kullandığım bir uygulama değil ama bildiğim kadarıyla 3DMARK içerisinde birden fazla test var.
Ek olarak ilk görseldeki "Other results in pcmark 10 run" yazan kısımdaki değerler RX 6750 XT modeline dair veriler baz alınarak verilmişse diğerlerine göre performansı oldukça düşük diyebiliriz.
FurMark, MSI Afterburner, HWMonitor gibi programlar ile test etmeden kart almanızı önermem hocam direkt kumar olur.

Hangi testi yaptığına göre değişir. Aktif olarak kullandığım bir uygulama değil ama bildiğim kadarıyla 3DMark içerisinde birden fazla test var.
Ek olarak ilk görseldeki "other results in pcmark 10 run" yazan kısımdaki değerler RX 6750 XT modeline dair veriler baz alınarak verilmişse diğerlerine göre performansı oldukça düşük diyebiliriz.
FurMark, MSI Afterburner, HWMonitor gibi programlar ile test etmeden kart almanızı önermem hocam direkt kumar olur.

Anladım hocam teşekkürler.