İkinci el Samsung 870 EVO SSD alınır mı?

duranforreal

Üstün
2. el sarı siteden alacağım. 500TL 256 GB sağlığı %83'müş ve iletişime geçtiğimde böyle bir fotoğraf paylaştı:

%83 bence oldukça düşük. Ben almam.

Eğer @Recep Baltaş 'ın Crucial SSD testini referans alırsak %17 sağlık kaybı için yaklaşık 1139000 GB veri yazılmış.

Son düzenleme:
870 EVO modeli 600 twb ömüre sahip, yüzdeyi göz ardı ederek okuma yazma verisine bakarsak daha ömrünün başında. Fiyatı çok iyiymiş, ben olsam kaçırmazdım. Samsung SSD'ler kolay bozulan depolama diskleri değil.

Disk yüzdesine takılmazsanız okuma yazma oranı gayet iyi bence. Fiyatına görede makul.

Yaklaşık 100 TB yazmış, fiyat az daha düşse iyi olurdu. İkinci el depolama pek tercih edilmiyor, fiyatı düşürmeyi dene. Kağıt üzerinde yazan TBW aşılabiliyor ama ona ulaşmaya çok varken disk ölebilir de, düşük bir ihtimal. Fiyat düşürmezse de bu fiyata daha iyi bir depolama bulabileceğini sanmıyorum, alınır.

Valla SATA1 500GB HDDnin yanına iyi gider diye düşünüyorum alacağım artık mecburum çok yavaş pc ya

256GB gayet yeter bana yazılım üzerine program kullanıyorum visual studio, unity vs.

Elin değdi, ben yemem.
Sonradan mesaja ekleme yaptım ama

Eğer @Recep Baltaş 'ın Crucial SSD testini referans alırsak %17 sağlık kaybı için yaklaşık 1139000 GB veri yazılmış. Ben tercih etmiyorum. Samsung almam başka bir marka alır yine benzer fiyata başka SSD bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…