Sırf bu yüzden 2. el ürün satmaya korkuyorum. Ürünü satacağım sonra adam gelip iade etmek istiyorum derse ne yapacağım mesela? Ki seninki 1.5 saat sonra olmuş
Sırf kargo iadesi ile uğraşmamak için elden satıyorum ve yani zorla ne görmek istiyorsunuz göstereyim sonra yok şöyle yok böyle demesinler diye.

Bir de bir yıldır aktif kullandığımı belirttim sigara kokusu olması neyi değiştirir ki?

Kral ikinci el sayısız ürün sattım ben sattığım ürüne güveniyorsam kim gelirse gelsin bana iade ettiremez. 4 tane ekran kartı sattım her birini benchmark testleri oyun testleri hepsini bilgisayar başında yaptırttım sattım. Karşında denet sat işin bitti.

Kral ikinci el sayısız ürün sattım ben sattığım ürüne güveniyorsam kim gelirse gelsin bana iade ettiremez. 4 tane ekran kartı sattım her birini benchmark testleri oyun testleri hepsini bilgisayar başında yaptırttım sattım. Karşında denet sat işin bitti.
Ben kullandığımda kesinlikle rahatsız eden bir kokusu yoktu, nahoş bir kokusu vardı. Filtrenin kendi kokusu sigara kokusu sandığını düşünüyorum. Üstelik denemeden bir ürünü nasıl alabilirsiniz ki ? Benim gibi cevaplamadan engelleyen biride olabilirdi.