İkinci el Series S alırken nelere dikkat edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berke097
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 756
Yakın bir tarihte ikinci el olarak bir tane Series S almayı düşünüyorum fakat nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. PlayStation tarafında biraz bilgim var fakat Xbox tarafında ilk defa bir konsolum olacak. O yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

İlk olarak fiziksel kontrol yapın. Kolun durumuna da bakın. Kollar sıkıntı yapabiliyor. İmkan varsa oyun açıp deneyin.
Cihazın içi açılıp açılmadığını anlayabildiğimiz bir yöntem var mı? Ekstra olarak param güvende sistemi ile alacağım o yüzden satıcıdan ne tür videolar ve fotoğraflar istemeyeliyim?

Hocam cihazın kondüsyonuna bak. Kontrolcünin analog sorunu falan var mı bak. Isınma sorununu kontrol et. HDMI portunda sıkıntı var mı onu da kontrol et. Ve kaç fiyata alacaksın?

Hocam cihazın kondüsyonuna bak. Kontrolcünin analog sorunu falan var mı bak. Isınma sorununu kontrol et. HDMI portunda sıkıntı var mı onu da kontrol et. Ve kaç fiyata alacaksın?
Bir kaç ilanı kontrol ettim genellikle 7900-9000 arası ilanları gördüm şu ilan ilgimi çekti sizce nasıldır?https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ries-s-512-gb-hassecuretrade-1189114569/detay

Xbox cihazların arka kısmına da bakın. Arkada etiket oluyor genelde. Oyun videosu isteyebilirsiniz.
Şunun gibi bir etiket mi?

Dosya Ekleri

• 1724774726291.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 143

Dosya Ekleri

• 1724775237109.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 106
  • 1724775277832.webp
    756 bayt · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…