Ben zaten kendimce kötü olduğunu belirtiyorum, herkesin oyun zevki farklı. Ve konsolun da kötü olmadığını zaten yazdım. Konsolu konsol yapan şey exc oyunlar bence. Exc oyun yokken almanın da bir mantığını göremiyorum ben. Tabii buna XSS'i çok dahil etmiyorum çünkü ucuz. Direkt Xbox için söylüyorum.

Bir bakıma haklısınız, ancak exc oyunları oynamış birisi için Xbox PS ile aynı mertebede oluyor bir nevi.

Ki zaten artık exc oyunların çoğu bilgisayara geliyor. Yakın zamanda Xbox konsollarına geleceğini düşünüyorum.

Bir bakıma haklısınız, ancak exc oyunları oynamış birisi için Xbox PS ile aynı mertebede oluyor bir nevi.

Ki zaten artık exc oyunların çoğu bilgisayara geliyor. Yakın zamanda Xbox konsollarına geleceğini düşünüyorum.

Şöyle bir fark oluyor en azından. Exc olayı kalmamış olsa bile çok iyi AAA oyunlar oynuyorsun. Xbox'ta mükemmel AAA diyeceğimiz oyunlardan daha çok oyunlar var. Kısacası exc olayı kalmasa da çok iyi oyunlar oynayabiliyorsun. Ve PC'ye daha geç geliyor. Övülecek yanlar değil bunlar ama xboxa karşı öne geçiyor yine de.

Çamur gibi exclusive oynamakta sorun yok o zaman?

Bunu ne için dediğini anlamadım hocam, Nintendo için mi?

Şöyle bir fark oluyor en azından. Exc olayı kalmamış olsa bile çok iyi AAA oyunlar oynuyorsun. Xbox'ta mükemmel AAA diyeceğimiz oyunlardan daha çok oyunlar var. Kısacası exc olayı kalmasa da çok iyi oyunlar oynayabiliyorsun. Ve PC'ye daha geç geliyor. Övülecek yanlar değil bunlar ama xboxa karşı öne geçiyor yine de.

Bunu ne için dediğini anlamadım hocam, Nintendo için mi?

Haklısınız, tamamen kişiden kişiye değişecek şeyler ya, mesela PS Plus üzerinde olan çoğu AAA oyunu oynadım. Hatta ben direkt bilinen tüm AAA oyunları oynadım sanırım. Ama Game Pass üzerinde halen oynamadığım çok güzel indie oyunlar vs var.

PS4 için dedim günümüzde yeni nesil diyeceğimiz 3-5 oyunda artık çamur kalıyor. Nintendo apayrı bir dünya bit kadar konsol zaten çok bir şey beklememek gerek.

PS4 exc oyunlarda çamur değil ya, gayet iyi. Yeni oyunlarda denemesem de eminim ki kötüdür zaten ona laf yok. Ki PS4 alınmaz zaten şu an.

PS4 çamur değil XSS çamur? O nasıl oluyor tam olarak hocam :D?

2020-2022 de çıkmış exc oyunlardan bahsediyorum. Yeni nesil oyunlardan değil. İki konsolun hedefi farklı, XSS yeni nesil oyunlarda çamur dediğim gibi. PS4'te çamur değil dediğim oyunları XSS oynatsa onda da iyi olur zaten. Fakat dediğim gibi hedef farklı, o yüzden böyle karşılaştırma yapıyorum. Saçma gibi gözükse de.

@Simon şaşırtıcı bir şekilde 9500 fiyatından koyduğum gibi ilk 10 dakika içerisinde 3 kişi yazdı :D

@Simon şaşırtıcı bir şekilde 9500 fiyatından koyduğum gibi ilk 10 dakika içerisinde 3 kişi yazdı :D

En fazla ne kadar inebilirim sizce? Genel olarak pazarlık ile 8 bin diyor insanlar. Tabii daha zamanım var bekleyebilirimde.

En fazla ne kadar inebilirim sizce? Genel olarak pazarlık ile 8 bin diyor insanlar. Tabii daha zamanım var bekleyebilirimde.
Senin adına sevindim. 8.750'den yardımcı olabileceğini söyleyebilirsin.