O Okur54 Gelişen Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 2 4 Mayıs 2025 #1 USB'den denedim. Ne yaptıysam olmuyor.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 4 Mayıs 2025 #11 Okur54 dedi: Sata leptopta çalısıyor Genişletmek için tıkla... O zaman senin anakart soketlerini kontrol etmen gerekli veya BIOS' girip sata bölümünde AHCI secenegini secmelisin. Bunlari dene. Artı 1 Eksi
Okur54 dedi: Sata leptopta çalısıyor Genişletmek için tıkla... O zaman senin anakart soketlerini kontrol etmen gerekli veya BIOS' girip sata bölümünde AHCI secenegini secmelisin. Bunlari dene.
KS KS O Okur54 Gelişen Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 2 4 Mayıs 2025 #12 ProfTech dedi: O zaman senin anakart soketlerini kontrol etmen gerekli veya BIOS' girip sata bölümünde AHCI secenegini secmelisin. Bunlari dene. Genişletmek için tıkla... AHCI açık ProfTech dedi: O zaman senin anakart soketlerini kontrol etmen gerekli veya BIOS' girip sata bölümünde AHCI secenegini secmelisin. Bunlari dene. Genişletmek için tıkla... Sanırım ramden olabilir biraz araştırdım ram uyumsuzlugu oldugu için olabilirmiş yeni bir tam alıp tekrar deniyecem Son düzenleme: 4 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: O zaman senin anakart soketlerini kontrol etmen gerekli veya BIOS' girip sata bölümünde AHCI secenegini secmelisin. Bunlari dene. Genişletmek için tıkla... AHCI açık ProfTech dedi: O zaman senin anakart soketlerini kontrol etmen gerekli veya BIOS' girip sata bölümünde AHCI secenegini secmelisin. Bunlari dene. Genişletmek için tıkla... Sanırım ramden olabilir biraz araştırdım ram uyumsuzlugu oldugu için olabilirmiş yeni bir tam alıp tekrar deniyecem