İkisinin çip üretim yeri de Samsung'a ait olmasına karşın etiketi beni biraz şüpheye düşürdü Hynix olanda. Ben Samsung etiketli olana bakardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar cihazlardan çıkma gözüküyor. Normalde SK Hynix, Micron, Samsung olsun bunlar kolay kolay dışarıya RAM vermezler. Ortaklara çip verirler. Kingston örnek olarak Hynix, Nanya, Micron gibi çiple gelebilir. Crucial ise Micron ortağı. Bigboy ise Samsung ortağıdır. Şahsen kendim için olsa alabilirim. Sizleri ise bilgilendirmek görevim.

Bunlar cihazlardan çıkma gözüküyor. Normalde SK Hynix, Micron, Samsung olsun bunlar kolay kolay dışarıya RAM vermezler. Ortaklara çip verirler. Kingston örnek olarak Hynix, Nanya, Micron gibi çiple gelebilir. Crucial ise Micron ortağı. Bigboy ise Samsung ortağıdır. Şahsen kendim için olsa alabilirim. Sizleri ise bilgilendirmek görevim.
Yani Samsung olan alınabilir olarak anladım hocam dediğinizden doğru mu anladım? Zaten bilgisayarın içindekiler de Samsung markaydı, Lenovo Samsung marka kullanmışsa vardır bir bildiği diyerekten onu almayı düşünüyorum şu an.