nisaa 7

Üstün
Makaleler
3
Merhaba.

Param Güvende hizmeti 2.600 TL küsur para kesiyor, dolap 5.500 TL kesiyor. Başka bir yöntem var mı? iPhone 15 Pro alacağım ama direkt bütün parayı IBAN'a atmak istemiyorum, korkuyorum ki atılmaz da zaten.

Sizce ne yapmalıyım? En uygun yöntem ne?

Adamın yaşadığı ile git-gel bilet alsan 5.500 TL tutmaz muhtemelen. Hem de görüp alırsın.

Sitelere boş yere bu kadar para kaptırmak yerine dediğim yol daha mantıklı eğer IBAN'a atmam diyorsan.
Bilmediğim bir yere gitmek, adresine kadar gitmek vs de var. Uğraştırır gibi.

Merhaba.

Param Güvende hizmeti 2.600 TL küsur para kesiyor, dolap 5.500 TL kesiyor. Başka bir yöntem var mı? iPhone 15 Pro alacağım ama direkt bütün parayı IBAN'a atmak istemiyorum, korkuyorum ki atılmaz da zaten.

Görmeden Dolap, yok Gardrops zart zurt telefon alınmaz. Ya adam gibi inceleyeceksin kendi yaşadığın yerin çevresinde bir yerde.

Bilmediğim bir yere gitmek, adresine kadar gitmek vs de var. Uğraştırır gibi.
Öyle tabii, telefon için şehir değiştirmek mantıksız bir iş ama IBAN'a atmam diyorsan başka seçenek gözükmüyor eğer o ilde teslim alıp sana gönderecek akraban yoksa.

Hadi Sahibinden neyse de Dolap'tan almayın. 5.500 TL nedir ya? Satıcıdan da çok ciddi kesinti yapıyor. Yasal soygun resmen ya.

Bence kendi ilinizden bakın.

Merhaba.

Kaç TL alacağın telefon?