Öyle tabii, telefon için şehir değiştirmek mantıksız bir iş ama IBAN'a atmam diyorsan başka seçenek gözükmüyor eğer o ilde teslim alıp sana gönderecek akraban yoksa.

Hadi Sahibinden neyse de Dolap'tan almayın. 5.500 TL nedir ya? Satıcıdan da çok ciddi kesinti yapıyor. Yasal soygun resmen ya.

Bence kendi ilinizden bakın.

Kendi ilimden bulamam gibi mecbur mesai yapıp Sahibinden'den alacağım gibi. IBAN'a atsam aynı gün kargolasa kargoyu iptal etme şansı var mı ya da başka bir şey gönderse ne olur ki? Paramı alabilir miyim uğraşıp?

Video kaydıyla kargoya telefon verdiğinin videosunu istesem verdikten sonra da aynı anda IBAN'a para atsam olur mu sizce?

Kendi ilimden bulamam gibi mecbur mesai yapıp Sahibinden'den alacağım gibi. IBAN'a atsam aynı gün kargolasa kargoyu iptal etme şansı var mı ya da başka bir şey gönderse ne olur ki? Paramı alabilir miyim uğraşıp?

Video kaydıyla kargoya telefon verdiğinin videosunu istesem verdikten sonra da aynı anda IBAN'a para atsam olur mu sizce?

Nur topu gibi toplama cihaz hayırlı olsun o zaman.

IBAN'a atsam aynı gün kargolasa kargoyu iptal etme şansı var mı ya da başka bir şey gönderse ne olur ki? Paramı alabilir miyim uğraşıp?
Yasal yollarla falan çok uğraşırsınız ya, çok kafama yatmadı benim ama siz bilirsiniz. Kendi ilinizde telefonculara falan baktınız mı, illaki çıkar bence ya.

Yasal yollarla falan çok uğraşırsınız ya, çok kafama yatmadı benim ama siz bilirsiniz. Kendi ilinizde telefonculara falan baktınız mı, illaki çıkar bence ya.

Boş ver hocam bu iPhone hırsı ne anlamadım gitti 45k paraya çikilop gibi 0 S25 alınır. Zaten ne yapacaksa yapsın biz diyeceğimizi dedik illa internetten alacak.

Adam nasıl parasını alacak acaba?
E geri kalanı IBAN'a atacak? Mantığı nedir? Bir şey olursa kurtaracağı tek şey 200 lira olacak.
Mümkün mertebe referanslı satıcıdan alım yapıp, ücret gönderirken açıklamasında açıkça belirtildiği takdirde gayet kullanılabilir bir yöntem.

2.5-5.5 gibi salak saçma komisyon tutarları olmasa zaten böyle bir yöntem veya tavsiye de olmazdı.

O kara para verdikten sonra güvenlik amacıyla 3-5K fazladan vermenin problem olacağını düşünmüyorum.

İlandan almak yerine dükkandan almak daha mantıklı. Çok fazla dolandırıcılık dönüyor. Anlamıyorsanız bence tereddütlü yaklaşın.

Boş ver hocam bu iPhone hırsı ne anlamadım gitti 45k paraya çikilop gibi 0 S25 alınır. Zaten ne yapacaksa yapsın biz diyeceğimizi dedik illa internetten alacak.

Hocam yanlış anlamayın ama bu düşünceyide onaylamıyorum. İnsanların hayatına bu kadar müdahalede bulunmak doğru değil. Önermeyebilirsiniz ama böyle azarlar gibi “ne yapacaksa yapsın, bu iPhone hırsı nedir, biz diyeceğimizi dedik” gibi laflar bana doğru gelmiyor.
Yanlış anlamayın lütfen beni sadece forumda bu tarz konuşmaları çok sık görüyorum ve bu kadar ısrar ve müdahale bana yanlış geliyor.