Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Kollar temiz ise fiyatına pahalı diyemem ama Xbox Türkiye'de çok talep görmeyen bir cihaz o yüzden biraz zorlarsanız büyük ihtimalle fiyayı daha da indirebilirsiniz. Bence gayet alınır bir cihaz özellikle Sony exclusive oyunları umursamıyorsanız.
Kollar temiz ise fiyatına pahalı diyemem ama Xbox Türkiye'de çok talep görmeyen bir cihaz o yüzden biraz zorlarsanız büyük ihtimalle fiyayı daha da indirebilirsiniz. Bence gayet alınır bir cihaz özellikle Sony exclusive oyunları umursamıyorsanız.
Hocam bozulana kadar satmayacağım.
Blackraven
Üstün
Sizin satmanızdan bahsetmiyorum ki almanızdan bahsediyorum?
Sizin satmanızdan bahsetmiyorum ki almanızdan bahsediyorum?
Talep görmeyen cihaz o yüzden biraz zorlanırsınız derken demek istediğinizi tam anlayamadım.
Blackraven
Üstün
Talep görmeyen cihaz o yüzden biraz zorlanırsınız derken demek istediğinizi tam anlayamadım.
Satıcı başkasına satamaz çünkü Xbox Türkiye'de pek talep görmüyor. Siz almaya karar verdiyseniz satıcı ile daha çok pazarlık yaparak fiyat kırdırabilirsiniz.
asko56
Üyecik
Merhaba, 2 kol 1TB Xbox Series X için 23 bin istiyor sizce alınır mı? Neye bakmalıyım?
Alınır Game Pass fiyatı düştügü için şu an 2.elde buldugunu kapma dönemi yaz ayında GTA 6 ön siparişe açıldıgında cihazın fiyatlarını bir kademe üstte görebilirsiniz.