Ürün bu arkadaşlar. Amazon depo, yeni gibi diyor. Sizce alınır mı? Bu fiyata RTX 4060'a göre çok uygun geldi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Kronik anakart yanma sorunu var. AMD işlemci olsaydı alınabilirdi.
12450HX için ben 2. el ürün riskine şahsen girmezdim.
Yani sen şimdi Victus serisinin sorunsuz oldugunu falan mı iddia ediyorsun?Lenovo gibi kronik sorunları olan bir markanın 2.elini almak risktir, HP gibi markalara yönelin.
Ya elbette dört dörtlük değil ama bence daha mantıklı.Yani sen şimdi Victus serisinin sorunsuz oldugunu falan mı iddia ediyorsun?![]()
- Makaleler
- 1
Lenovo gibi kronik sorunları olan bir markanın 2.elini almak risktir, HP gibi markalara yönelin.
HP'nin soğutması leş ama onun dışında fena olmayan bir seri. Gene de AMD soket LOQ laptop daha iyi olabilir.
Ben kendi fikrimi söyledim, sizin fikrinize de saygı duyarım.HP'nin soğutması leş ama onun dışında fena olmayan bir seri. Gene de AMD soket LOQ laptop daha iyi olabilir.
Hocam biliyorum çok duydum onu ama AMD işlemcilisi tuhaf tuhaf mağazalarda satılıyor bir garanti durumunda uğraşırım bu yüzden Amazon'u tercih ediyorum.Kronik anakart yanma sorunu var. AMD işlemci olsaydı alınabilirdi.
- Makaleler
- 1
Hocam biliyorum çok duydum onu ama AMD işlemcilisi tuhaf tuhaf mağazalarda satılıyor bir garanti durumunda uğraşırım bu yüzden Amazon'u tercih ediyorum.
Bence Acer Nitro 5 ya da AMD işlemcili LOQ laptoplara yönelin. Intel LOQ alınmaz asla.