ogzhn 48 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 472 Çözümler 6 Beğeniler 473 Salı 02:19 #1 İkinci monitörümün joystick'i bozulmuş ve power tuşu da burada olduğu için rahatça açıp kapayamıyorum. Böyle bir araç var mı Windows'ta? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 03:57
İkinci monitörümün joystick'i bozulmuş ve power tuşu da burada olduğu için rahatça açıp kapayamıyorum. Böyle bir araç var mı Windows'ta?
Çözüm ogzhn Salı 13:43 Superuser do dedi: Monitörün marka ve modelini internete yazarak, software center gibi bir şeyi varsa, kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler. Windows + P kisayoluyla "Sadece bilgisayar ekrani" yaparak sorunu cozdum.
Superuser do dedi: Monitörün marka ve modelini internete yazarak, software center gibi bir şeyi varsa, kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler. Windows + P kisayoluyla "Sadece bilgisayar ekrani" yaparak sorunu cozdum.
Superuser do 22 Çalışkan Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 231 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 208 Salı 05:45 #2 Monitörün marka ve modelini internete yazarak, software center gibi bir şeyi varsa, kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Monitörün marka ve modelini internete yazarak, software center gibi bir şeyi varsa, kapatabilirsiniz.
KS KS ogzhn 48 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 472 Çözümler 6 Beğeniler 473 Salı 13:43 #3 Superuser do dedi: Monitörün marka ve modelini internete yazarak, software center gibi bir şeyi varsa, kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler. Windows + P kisayoluyla "Sadece bilgisayar ekrani" yaparak sorunu cozdum. Artı 0 Eksi Çözüm
Superuser do dedi: Monitörün marka ve modelini internete yazarak, software center gibi bir şeyi varsa, kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler. Windows + P kisayoluyla "Sadece bilgisayar ekrani" yaparak sorunu cozdum.