İkincl el WOLED monitör için 17.000 TL bütçe ayırmak mantıklı mı?

Bütçe
17.000 TL

puslulimon

Uzman
Dostlar selam,

2. el piyasasında hatasız, yanıksız, ölü pikselsiz, 1 yaşında bir WOLED monitör buldum. Model: ASUS PG27AQDM.

OLED ve WOLED teknolojisi hakkında çok derin bilgim yok; QD-OLED'e bütçem yetmediği için seçeneklerim sınırlı. Yani ya bu WOLED panelli ASUS'u alacağım ya da hiç OLED'e geçmeyeceğim.

Sizce 2. el bir WOLED monitör için makul fiyat aralığı nedir?
17.000 TL sizce mantıklı mıdır?

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Aktif olarak 4K 120Hz monitör kullanıyorum. (Dell S2725QS)

• İkinci el WOLED monitörler genellikle yeni olanlarının %30-50 altında fiyatlarla satılır. 17.000 TL, bu tür bir monitör için yüksek bir fiyat olabilir.
  • ASUS PG27AQDM modeli, 4K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip. Ancak, piyasa koşulları ve ürünü bulduğunuz yer önemlidir.
  • 2. el ürün alırken monitörün durumunu, garantisini ve kullanıcı yorumlarını dikkate almak önemlidir.
  • Eğer monitör "hatasız, yanıksız, ölü pikselsiz" olarak tanımlanıyorsa, durumu iyi görünmektedir. Ancak, mümkünse monitörü görerek almak faydalı olacaktır.
  • Genelde 2. el WOLED monitörlerin fiyat aralığı 12.000 - 15.000 TL civarında olabilmektedir.

Sonuç: 17.000 TL, bu monitör için biraz yüksek bir rakam olabilir. Mümkünse pazarlık yapmayı veya benzer alternatifleri değerlendirmeyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…