KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 11 Nisan 2024 #11 2230 dedi: Eczanede satılıyor oradan al hem daha güvenilir hem de daha erken eline ulaşmış olur. Yorumlardan bile dolandırıcı gibi gözüküyor. Eki Görüntüle 35125 Genişletmek için tıkla... Sahte yorumları Trendyol'da bile var hocam. Annem aldırdı da işte aklıma sonradan geldi sormak. Sanırım ürün gelecek. Hem kutusu aynı hem de fenomenlerlede story var. Sizden Gelenler = @ilacsiz.yasam See Instagram 'Sizden Gelenler' highlights from İlaçsız Yaşam (@ilacsiz.yasam) www.instagram.com Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024
2230 dedi: Eczanede satılıyor oradan al hem daha güvenilir hem de daha erken eline ulaşmış olur. Yorumlardan bile dolandırıcı gibi gözüküyor. Eki Görüntüle 35125 Genişletmek için tıkla... Sahte yorumları Trendyol'da bile var hocam. Annem aldırdı da işte aklıma sonradan geldi sormak. Sanırım ürün gelecek. Hem kutusu aynı hem de fenomenlerlede story var. Sizden Gelenler = @ilacsiz.yasam See Instagram 'Sizden Gelenler' highlights from İlaçsız Yaşam (@ilacsiz.yasam) www.instagram.com
2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 11 Nisan 2024 #12 EsatKa dedi: Sitenin ismi bile gel beni dolandır diyor bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle hissettim.
EsatKa dedi: Sitenin ismi bile gel beni dolandır diyor bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle hissettim.