Ilegal Mezcal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darneluin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 255

Darneluin

Uzman
Makaleler
2
Yer
UK

Ilegal Mezcal'ın hikayesi oldukça ilginç. İlk olarak, John Rexer adında bir Amerikalı, 2006 yılında Oaxaca, Meksika'ya gitti ve burada geleneksel mezcal yapımının tadını çıkardı. Bu deneyimden sonra, Amerika'da mezcalı tanıtmaya ve satmaya karar verdi. Ancak, o dönemde mezcalın ABD'ye ithalatı oldukça sınırlıydı. Buna rağmen, Rexer, İlegal Mezcal markasını kurdu ve başlangıçta arkadaşlarıyla birlikte bu maceraya atıldı. "İllegal" ismi, mezcalın yerel üretimi sırasında bazı geleneksel yolların kaçınılması anlamına gelir ve aynı zamanda ürünün Amerika'ya kaçak yollarla getirilmesine de gönderme yapar. Bu şekilde, İlegal Mezcal, kendine özgü bir hikayesi ve marka kimliği ile tanındı ve dünya çapında popülerlik kazandı.

Mezcal tekilanın atasıdır.

Meksikalılar bu işin kesinlikle en iyisidir, daha iyisi var mı bilmiyorum ama bu meretin reposado olanını getirmişti kız arkadaşım, bu kadar ilginç bir tat hayatımda bir alkolden almamıştım...

Alkol oranının yüksekliği, agave bitkisinin aroması, orada yaşasam alkolik olurdum sanırım burada volim içmekten serseri olduk resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…