Forest6

Gelişen
Yaşlılar için içeriği en iyi maden suyu markaları öneriniz var mıdır? Bir de maden suyunda bulunan florür unutkanlığa sebep olur mu ve yaşlı kişiler de içerisinde florür bulunan maden suyunu içebilir mi? Bu konulardan çok anlamıyorum ve bir sorayım dedim.

Florür hakkında bilgim yok ancak zannetmiyorum bir sorun olacağını.

Ben kendim bulabildiğim takdirde Avoya içiyorum. Mineral değerleri, özellikle de magezyum değerleri diğer markaların çok çok üstünde. Yaşlı bireyler için daha da iyi olacaktır.

Yaşlılar için içeriği en iyi maden suyu markaları öneriniz var mıdır? Bir de maden suyunda bulunan florür unutkanlığa sebep olur mu ve yaşlı kişiler de içerisinde florür bulunan maden suyunu içebilir mi? Bu konulardan çok anlamıyorum ve bir sorayım dedim.

Avoya şu an en yüksek mineral değerine sahip bazı yerlerde rakiplerinin 10X üstüne çıkabiliyor mineral değeri olarak.

Sarıkız markası da iyidir. Çok eski bir firmadır. Pek bilinmiyor ama tuz oranı, florür oranı da iyidir. Asıl dikkat edilmesi gereken bence tuz oranı. Beypazarı mesela bayağı tuzlu bir maden suyu. Ben çok içerim, oradan biliyorum. Ama siz yine de en azından bir sağlık ocağına danışın, hastanın profiline göre belki içmemesini önerebilir doktor.

Kalsiyum magnezyum yüksek sodyum düşük olana bakacaksınız işte. Avova varsa avova yoksa gediz veya sarıkız. Beypazarı ve Kızılay sodyum oranı nedeniyle direkt alınmaması gerekiyor.

Kalsiyum magnezyum yüksek sodyum düşük olana bakacaksınız işte. Avova varsa avova yoksa gediz veya sarıkız. Beypazarı ve Kızılay sodyum oranı nedeniyle direkt alınmaması gerekiyor.

Beypazarı güzeldir aslında, mineral miktarı çok yüksek, sodyum ideal seviyede ama yaşlılar için söylemiyorum, biz sporcular için sınırı aşmıyor aslında tabii ki sodyum düşük olsa daha iyidir. Ben tüketiyorum.

Avoya çok iyidir, içerik olarak. İlk tercih Avoya olmalı.