KS KS dark_1234 Deneyimli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.078 Beğeniler 243 7 Ocak 2026 #11 Caner Uncu dedi: Yapmıyorlar, sadece sistem kurulumu ve testini gerçekleştiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani isteğim en güncel olması değil, yani bilgisayar çalışacak mı? Bir de gidip çalışması için BIOS güncellemem gerekecek mi onu soruyorum.
Caner Uncu dedi: Yapmıyorlar, sadece sistem kurulumu ve testini gerçekleştiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani isteğim en güncel olması değil, yani bilgisayar çalışacak mı? Bir de gidip çalışması için BIOS güncellemem gerekecek mi onu soruyorum.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.851 Makaleler 12 Çözümler 179 Beğeniler 17.247 Yer Çorum 7 Ocak 2026 #12 dark_1234 dedi: Yani isteğim en güncel olması değil, yani bilgisayar çalışacak mı? Bir de gidip çalışması için BIOS güncellemem gerekecek mi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda tak-çalıştır mantığında olur, herhangi bir BIOS güncellemen gerekmez. Test etmeden yollayacaklarını da düşünmüyorum, takma.
dark_1234 dedi: Yani isteğim en güncel olması değil, yani bilgisayar çalışacak mı? Bir de gidip çalışması için BIOS güncellemem gerekecek mi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda tak-çalıştır mantığında olur, herhangi bir BIOS güncellemen gerekmez. Test etmeden yollayacaklarını da düşünmüyorum, takma.