Dagster3532

Becerikli
Yarın iPhone alacağım ancak daha önce hiç kullanmadım. iPhone 17 Pro Max almaya karar verdim. Bazı modeller ek özellikler içerdiği için aldığım modeli özellikle belirtmek istedim. Alırken ve aldıktan sonra yapılabilir ayarlar, mutlaka indir dediğiniz uygulamalar veya bu aksesuarı bu telefona al dediğiniz bir öneriniz var ise söylerseniz sevinirim. Ek olarak bu konuya ek olarak iCloud almak yerine telefonu direkt 512 GB alsam mantıklı olur mu?

Yarın iPhone alacağım ancak daha önce hiç kullanmadım. iPhone 17 Pro Max almaya karar verdim. Alırken ve aldıktan sonra yapılabilir ayarlar, mutlaka indir dediğiniz uygulamalar veya bu aksesuarı bu telefona al dediğiniz bir öneriniz var ise söylerseniz sevinirim. Ek olarak bu konuya ek olarak iCloud almak yerine telefonu direkt 512 GB alsam mantıklı olur mu?
4 TB alanım da olsa bulut depolama alırdım. Oluşabilecek kazalarda ve sıvı temasında veriler gidebilir ancak bulutta her zaman güvendedir.

4 TB alanım da olsa bulut depolama alırdım. Oluşabilecek kazalarda ve sıvı temasında veriler gidebilir ancak bulutta her zaman güvendedir.

Her güncelleme ile yeni bir açığını bulup patlatıp verileri çaldıklarını ve yedekleme yaparken çok kötü kalitede yaptığını yazanlar olmuş hocam yeşil forumda. Bu doğru mudur? Telefonu bugüne kadar asla asfalt veya suya düşürmedim bile ama haklısınız. Yine de alacağım gibi duruyor.

iCloud güzel bir seçenek olabilir. Her yerden erişim falan oluyor.

Aslında bir fiyat listesi görsem belki daha iyi bir seçim yapabilirdim. Kafamı bir tık karıştırdı. Bir de kulaklığım daha Apple değil geçen Buds 3 Pro almıştım. Böyle bir karar vereceğimi bilseydim gidip AirPods 4 alırdım. Sanırım kulaklığı kullanamayacağım gibi duruyor.

Aslında bir fiyat listesi görsem belki daha iyi bir seçim yapabilirdim. Kafamı bir tık karıştırdı. Bir de kulaklığım daha Apple değil geçen Buds 3 Pro almıştım. Böyle bir karar vereceğimi bilseydim gidip AirPods 4 alırdım. Sanırım kulaklığı kullanamayacağım gibi duruyor.
Bunun yerine Google One daha iyi olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260224_195147_Chrome.webp
    Screenshot_20260224_195147_Chrome.webp
    490,7 KB · Görüntüleme: 40
Yarın iPhone alacağım ancak daha önce hiç kullanmadım. iPhone 17 Pro Max almaya karar verdim. Bazı modeller ek özellikler içerdiği için aldığım modeli özellikle belirtmek istedim. Alırken ve aldıktan sonra yapılabilir ayarlar, mutlaka indir dediğiniz uygulamalar veya bu aksesuarı bu telefona al dediğiniz bir öneriniz var ise söylerseniz sevinirim. Ek olarak bu konuya ek olarak iCloud almak yerine telefonu direkt 512 GB alsam mantıklı olur mu?

Model özelinde kılıfsız kullanma. Onun dısında Apple'ın istediği ayarları kullanıyorsun. Uygulama olarak çok da özel uygulama öneremem.

• iCloud mutlaka öneririm. Yedekleme, veri güvenliği, eğer ileride başka Apple ürünleri de alacaksanız ekosistem özellikleri gibi pek çok şey için gerekli. Üstelik ahım şahım pahalı bir şey de değil.
  • Eğer boyut takıntınız yok ise Pro Max'e bence gerek yok, sıradan bir kullanıcıysanız iPhone 17 bile yeterli olur ama illa Pro almak istiyorum derseniz iPhone 17 Pro öneririm.
  • iCloud aldığın zaman, iCloud Fotoğraflar'ı mutlaka açmanı tavsiye ederim. Zamanında yanlışlıkla çöp kutusundan bile sildiğim fotoğraf ve videolarımı geri getirtebildim Apple tarafından. Sadece cihaz üzerinde alan açmakla kalmıyor, verilerinizi de koruma altına alıyorsunuz.
  • Pil sağlığı konusuna çok kafanı takmanı tasviye etmem. Şarjı %20'nin altına düşürmediğin sürece istediğin aralıkta tak, istediğin aralıkta çıkart. Tadını çıkar, fazla düşünme.
Zamanla öğrenirsin zaten, her şeyi tek seferde anlatmak veya tek seferde anlamak zor. Takıldığın bir yer olursa bize sorman yeter :)