Bunun yerine Google One daha iyi olabilir.

Teşekkür ederim hocam 50 GB dahi yeterli olur gibi duruyor. Ama Apple üzerinde genelde dosya boyutları yüksekti diye biliyorum. 200 GB olanı da alabilirim gibi.

Model özelinde kılıfsız kullanma. Onun dısında Apple'ın istediği ayarları kullanıyorsun. Uygulama olarak çok da özel uygulama öneremem.

Teşekkür ederim hocam. Bu düz model alsam da geçerli miydi peki hocam?

• iCloud mutlaka öneririm. Yedekleme, veri güvenliği, eğer ileride başka Apple ürünleri de alacaksanız ekosistem özellikleri gibi pek çok şey için gerekli. Üstelik ahım şahım pahalı bir şey de değil.
  • Eğer boyut takıntınız yok ise Pro Max'e bence gerek yok, sıradan bir kullanıcıysanız iPhone 17 bile yeterli olur ama illa Pro almak istiyorum derseniz iPhone 17 Pro öneririm.
  • iCloud aldığın zaman, iCloud Fotoğraflar'ı mutlaka açmanı tavsiye ederim. Zamanında yanlışlıkla çöp kutusundan bile sildiğim fotoğraf ve videolarımı geri getirtebildim Apple tarafından. Sadece cihaz üzerinde alan açmakla kalmıyor, verilerinizi de koruma altına alıyorsunuz.
  • Pil sağlığı konusuna çok kafanı takmanı tasviye etmem. Şarjı %20'nin altına düşürmediğin sürece istediğin aralıkta tak, istediğin aralıkta çıkart. Tadını çıkar, fazla düşünme.
Zamanla öğrenirsin zaten, her şeyi tek seferde anlatmak veya tek seferde anlamak zor. Takıldığın bir yer olursa bize sorman yeter :)

Pro Max yerine 17 alsam ne kaybederim hocam? Bana telefoto biraz fazla kayıp ettiriyor gibime geliyor sanki. Pro için ısınma ve pil sorunları var yazmışlardı burada birkaç konuda. iCloud kesinlikle kullanacağım. Ekosistem demişken ben Buds3 Pro almıştım hocam. Bunu ben Apple da düzgünce kullanamam değil mi? iCloud fotoğrafların kötü bir getirisi olur mu peki? Mesela galeriye olmaması gereken bir resim WhatsApp gibi uygulamalarda otomatik olarak görseli kaydet açık olduğu zaman düşüyor ve silebiliyoruz ancak bu açık olsa ve sildiğim halde görsem psikolojim bozulur gibime geliyor. Pil sağlığını o kadar dert etmem gibi de pil eskisi sanki kullandığım cihaza göre daha da kötü hale gelecekmiş gibi hissediyorum. Kapasitesi düşük gibi geldi kafam karıştı. Bu arada teşekkür ederim yorumunuz için hocam.

O modelde karar kıldıysanız kesinlikle kılıfsız kullanmayın. Kendisi yere düştüğünde dahi kamera havuzunun kırılabildiği bir cihaz.

Çok mu kötü kırılıyor hocam? Aslında sırf bu ada yüzünden 16 Pro ve Max modellerini düşünmüştüm. Bana işlemcide ve pilde çok büyük kayıp olur dedilerdi. Bir de titanyum sebebiyle aşırı ısınıyor demişlerdi 15 ve 16 serisine. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Sadece keyfine bak. Zamanla o sana çok güzel alıştırır.

Umarım hocam ya :D. Teşekkür ederim ancak şu 3 tuş navigasyon barı sonrasında o tam ekran hareketlerine nasıl uyum sağlayacağım bilemiyorum. Benim için ucuz ama çok büyük bir rahatlık gibiydi.

Teşekkür ederim hocam 50 GB dahi yeterli olur gibi duruyor. Ama Apple üzerinde genelde dosya boyutları yüksekti diye biliyorum. 200 GB olanı da alabilirim gibi.

Teşekkür ederim hocam. Bu düz model alsam da geçerli miydi peki hocam?

Pro Max yerine 17 alsam ne kaybederim hocam? Bana telefoto biraz fazla kayıp ettiriyor gibime geliyor sanki. Pro için ısınma ve pil sorunları var yazmışlardı burada birkaç konuda. iCloud kesinlikle kullanacağım. Ekosistem demişken ben Buds3 Pro almıştım hocam. Bunu ben Apple da düzgünce kullanamam değil mi? iCloud fotoğrafların kötü bir getirisi olur mu peki? Mesela galeriye olmaması gereken bir resim WhatsApp gibi uygulamalarda otomatik olarak görseli kaydet açık olduğu zaman düşüyor ve silebiliyoruz ancak bu açık olsa ve sildiğim halde görsem psikolojim bozulur gibime geliyor. Pil sağlığını o kadar dert etmem gibi de pil eskisi sanki kullandığım cihaza göre daha da kötü hale gelecekmiş gibi hissediyorum. Kapasitesi düşük gibi geldi kafam karıştı. Bu arada teşekkür ederim yorumunuz için hocam.

Çok mu kötü kırılıyor hocam? Aslında sırf bu ada yüzünden 16 Pro ve Max modellerini düşünmüştüm. Bana işlemcide ve pilde çok büyük kayıp olur dedilerdi. Bir de titanyum sebebiyle aşırı ısınıyor demişlerdi 15 ve 16 serisine. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Umarım hocam ya :D. Teşekkür ederim ancak şu 3 tuş navigasyon barı sonrasında o tam ekran hareketlerine nasıl uyum sağlayacağım bilemiyorum. Benim için ucuz ama çok büyük bir rahatlık gibiydi.

16 serisini bilmiyorum ancak 15 Pro'lar ısınma sorunlular. Kırılma durumunda FPPro ellerine hep o yerinden kırılan iPhone 17 Pro serisinin geldiğini söylüyor.

Hocam aylık 400 TL vererek almanız -bana göre- daha mantıklı. Daha ucuz ararsanız; Google One aylık 200 TL. Karar sizin.