Geraltın kılıcı
Üstün
2. el TVS Raider 125 alacağım. Bu sebeple düşük veya orta segment ekipman yeterli fakat en iyisi hangisi bilmiyorum. Bütçem 10-15k arası.
AGV guvenilir bir kask markasi. MotoGP'ye kadar kendini kanitlamis bir marka. Ayni videoyu bende gordum. Kaskin cakma olma ihtimali var.AGV kullanan birisi vardı sosyal medyada denk geldim kaza yapmış kask sapa sağlam fakat kaskın içinde kafası darbe almış. Bayan kullanıcı kafası küçük diyeceğim fakat alakası yok bence her türlü koruması lazımdı AGV düşünürseniz bence olay açıklanana kadar biraz bekleyin hocam.
AGV guvenilir bir kask markasi. MotoGP'ye kadar kendini kanitlamis bir marka. Ayni videoyu bende gordum. Kaskin cakma olma ihtimali var.
Nexx Y100R başlangıç seviyesi için ideal bir tercih olabilir hem satışı da hızlı oluyor veya 2. kask için kullanırsın belki gelecekte.
2 kez kaza geçirdim ve kafamdan tek bir hasar bile almadım. Pinlock ve iç güneş vizörü ile birlikte geliyor ayrıca.
Veya AGV K1 S de tercih edebilirsiniz daha güvenlidir ve aerodinamiği daha iyidir ancak iç güneş vizoru yok, güneşli günlerde gercekten fark yaratıyor bu durum.
Günlük kullanım için Nexx tavsiye ederim. Oldukça konforlu bir kask. Zaten TVS Raider icin de yeterli olacaktı
Aaa pardon, ben sadece kask sandım.Hocam, bunun eldiveni, ceketi falan yok mu? Bu arada bir şey soracağım. 2023 model TVS ile 2024 arasındaki fark nedir?
Hocam, öyleyse ortalama 30k bütçeye kadar çıkabilirim. Fakat sizce alacağım motorun 2. elinden daha iyi bir motor var mı? B2 seviye ehliyet alıyorum.Aaa pardon, ben sadece kask sandım.
Kask için LS2 Rapid 2 olabilir.
Eldiven icin vexo veya scoyco olablir.
Ceket icin 4riders ya da garajj markalari olabilir.
Motomax'i falan kontrol etmeyi unutmayin akakce bu siteleri dahil etmiyor aramalarina.
2023 ve 24 arasinda ki fark da gördüğüm kadarıyla sadece TFT ekran gelmiş tüm modellerine. 23 modelinin sadece SX varyantinda varmis. Bunun haricinde anlamli bir degisiklik goremedim.