2017'den beri Logitech'in üst seviye fareleri dışında fare kullanmıyorum. Benim için anlamlı bir takıntı haline geldi.
G900 ile başladım 2. elden, bozuldu aynısından bir daha aldım. Sattım G903 aldım, onu da sattım G502 Lightspeed aldım. Soyuldu, Hollanda'dan sıfır geldi. Sattım G Pro X Superlight 2 aldım. Sarardı, Hollanda'dan sıfırı geldi. Yazılımsal, donanımsal hiçbir şikayetim olmadı farelerden. Hepsinde en son ne zaman şarja taktığımı unuttum. Hiçbirinde "Lan acaba şu fareyi alsak daha mı iyiydi?" dedirtmedi. Ama işin ucunda hep bir sır vardı. Fare çıktıktan minimum 3-4 ay sonra almak. Yazılım işi anca oturuyor geri dönüşlerle.
Aralarda bir yine üst segmentte farklı fareler denedim ancak hiçbiri bana Logitech rahatlığı vermedi. Ben hayatımda bu kadar kompakt, işlevsel, uzun ömürlü, acaba dedirtmeyen bir marka daha görmedim. İnsanlar elbette sorun yaşayacak ancak ben yaşamadım.
Piyasada yeni türeyen ve kendinden daha iyi onlarca ürünü olan markaları benim gözümde kurumsallığından ve müşteri memnuniyetinden asla vazgeçmeyerek devirmiş bir markadır Logi.
Bi tık daha iyisini şu fiyata, yok şu tık daha iyisini bu fiyata olaylarından kurtulmak isteyenlerin, kafasında acaba sorusunu kolay kolay sormak istemeyenlerin ilk tercihi.
En büyük mü bilmiyorum ancak çok büyük.
Dipnot: Cebindeki paraya kıymet veren, Logi'den kulaklık almaz.