Shock Blast 6

Uzman
MCU güncellenicekmiş, daha iyi clicklere sahip olacakmıs, kusurları kaldırılıcakmıs farenin sözde. Başka farelerde kopyalamaya başlayınca böyle bir şeye ihtiyaç duymuslar.

Eğer 200 dolara falan çıkarırlarsa bakılmaya değmez fakat en azından ilk Superstrike'ın fiyatını düşürür. Hero 3 sensoru kullanılmayacak, Hero 2'nin en iyi sensorler içinde olduğunu düşündükleri için olduğunu düşündükleri için.

Klonları 30 40 dolara daha düşük çıkacağı için alınması gerektiğini düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MCU'yu bir zahmet guncellesinler. 52840 kullaniyorlardi GPX 1 ve GPX 2'de. "Yeni nesil" diye bahsettikleri Superstrike'da "52833" kullandilar. Saka gibi sirket. 52840 kullanmalari bile beklenmemeli normalde, en az nRF54 serisine gecmeliler.
Bence gerek yok mcuya veya 2. nesil fareye direk fareyi 179 usd'den 159'a falan çeksınler suan GPX 2 149 GPX2 C 139 dolar yapmışlar kendi sitelerinde Amazonda 120 usd arası dolaşıyor.

Sıkıntı donanım değil fiyatın kendisi, gayet iyi mcu'dan çok iyi mcuya gecmek bence 1 etki etmez.

Bu kadar yüksek segment diye tanıtılan üründe 52833 kullanan firma acaba neye güncelleyecekmiş MCU'yu, 52840'a mı :rofl: :rofl:
Tepki aldıkları için bu kadar erkene çekilmiştir SS 2, yoksa öldürseler bu topa girmezdi bunlar.

Bu kadar yüksek segment diye tanıtılan üründe 52833 kullanan firma acaba neye güncelleyecekmiş MCU'yu, 52840'a mı :rofl: :rofl:
Tepki aldıkları için bu kadar erkene çekilmiştir SS 2, yoksa öldürseler bu topa girmezdi bunlar.
Hocam nye bu kadar öfkelendiniz anlamadım , MCU normalde yeterli illa yüksek mcu olsun dediler oldu, şuan kullanan kimse şikayet etmiyor mcu'suni

Bir farede en önemli 3 şey

1) Şekil (Zaten güvenilir shape)
2)Malzeme kalitesi (Gpx 2 kadar sağlam değil çünkü 60 gram yapmak için farenin shelli inceltilmiş)
3)Donanım (Hero 2 sensörü gayet iyi, MCU orta içindeki rappid trigger/haptid feedback sistemi zaten donanım olarak en iyi fare yapıyor )

Fiyatı problem 10K aşırı iğrenç bir fare için ben düşmesini bekliyorum veya klon bekliyorum

Hocam nye bu kadar öfkelendiniz anlamadım , MCU normalde yeterli illa yüksek mcu olsun dediler oldu, şuan kullanan kimse şikayet etmiyor mcu'suni

Bir farede en önemli 3 şey

1) Şekil (Zaten güvenilir shape)
2)Malzeme kalitesi (Gpx 2 kadar sağlam değil çünkü 60 gram yapmak için farenin shelli inceltilmiş)
3)Donanım (Hero 2 sensörü gayet iyi, MCU orta içindeki rappid trigger/haptid feedback sistemi zaten donanım olarak en iyi fare yapıyor )

Fiyatı problem 10K aşırı iğrenç bir fare için ben düşmesini bekliyorum veya klon bekliyorum
Kimse kusura bakmasın, bu parayı verdiğim modelde 52833 bulunduran her markaya öfkelenirim. L15-H20 gibi 2 sağlam MCU var. Bir önceki nesilden 52840 gibi bir miras varken 52833 hakarettir.