T.C. kimlik farklı girerseniz olabilir bence. Anneniz veya babanızın T.C.'sini girin.
TC no ve Tel no'ya dikkat edilmiyor.
T.C. kimlik farklı girerseniz olabilir bence. Anneniz veya babanızın T.C.'sini girin.
TC, Adres, Tel No önemsiz.T.C. kimlik farklı girerseniz olabilir bence. Anneniz veya babanızın T.C.'sini girin.
Alınan kart önemli mi?
Değil.
Aşırı sık yapmadığın sürece sorun yok. Üst üste yaparsan ama evet tüm hesaplarına bloke koyuyorlar.Yeni hesaplarda ürünlerin fiyatları ilk indirim ile biraz daha düşük oluyor. Sürekli yeni hesap açarak bundan faydalanabiliyor muyuz? İnternette gördüğüm videolarda tespit edilirse siparişlerin iptal edileceğini ve hesapların güvensiz listesine alınacağını söylüyorlar. Merak ettim, yapan var mı aranızda? Bir ürün daha almak istiyorum ama bilemediim yapsam mı? Farklı hesapta farklı kredi kartı ile yaparım yaparsam. Yine de aynı internet üzerinden olduğu için sorun çıkar mı? Bundan da kaçınmanın yolu var mı?
Aşırı sık yapmadığın sürece sorun yok. Üst üste yaparsan ama evet tüm hesaplarına bloke koyuyorlar.
Ayda 1 veya 2 ayda 1 yapsan kimse dikkat etmez ama sen ayda 3-4 siparişi o şekilde yaparsan bu sefer dikkat ediyolar çünkü siparişleri verdiğin Ip adresi aynı adres kart aynı kart adres TC aynı ozaman direk tüm hesaplara ban.
Eyooso Z11 aldım ama Z94 daha çok hoşuma gitti. Onu da almak istiyorum. Farklı bir hesap ile telefon interneti üzerinden bi almayı deneyeyim.4.kez aynısını deneyince ban yemiştim. Şu anda hiçbir şekilde ürün alamıyorum.
Bende aldım. Sipariş oluşturuldu. Bende custom klavye yapmayı düşünüyordum. Modlarken bozmaktan üzülmeyeceğim bir klavye olur.Eyooso Z11 aldım ama Z94 daha çok hoşuma gitti. Onu da almak istiyorum. Farklı bir hesap ile telefon interneti üzerinden bi almayı deneyeyim.