Bende Taladro'yu çok severim önden izlemek isterim.
Erkenden git o zaman; bazı manyaklar 1-2 saat önceden orada oluyorlar.
Bende Taladro'yu çok severim önden izlemek isterim.
Madde önereceğiniz derken tavsiye demek istedim. Narkotik bir olay yok.“Madde önerecekleriniz” derken kastettiğiniz şey ne? Umarım düşündüğüm şey değildir. Onun dışında erken gidip ön sıraları kapmanız daha doğru olur sıkılmam derseniz. Taladro boş sanatçı değil epey insan gelecektir.
1 saat önceden gidicem sevdiğim bir şarkıcı Taladro. 1 Saat önceden giderim telefonla falan oyalanırım.Erkenden git o zaman; bazı manyaklar 1-2 saat önceden orada oluyorlar.
Teşekkürler.Erken gideni içeri almasalar da girişin önünde beklemek serbest. Grubun, kişinin ününe bağlı olarak 3-4 saat önceden bile bekleyen olur özellikle koltuk sistemi yoksa. Eğer çok sevdiğin biriyse 1 saat önceden gitmek mantıklı ama boyun kısa olsa da arkadan görebilir, eğlenebilirsin.
İyi eğlenceler dostum.1 saat önceden gidicem sevdiğim bir şarkıcı Taladro. 1 Saat önceden giderim telefonla falan oyalanırım.
Teşekkürler cevap için.Gişelerin açılış zamanı yazıyordur. Gişeler açılmadan önce gidip gişelerde sırada önde dur. Ayakta konsere gittim İstanbul Life Park'ta ve Ürgüp''te. İkisi de düz bir zemindi. Sahne yukarıdaydı ama 187 olmama rağmen herkesin elleri havada telefonla video falan çektiği için ben bile zar zor görmüştüm kardeşim hiçbir şey göremedi. Önlerde durmak avantaj daha az el havada olacağı için aralardan görürsün.