Makaleler
17
Yer
Rockport City
Bugün ilk kez cesaretimi toplayıp beğendiğim bir kıza açıldım. Yanına gittim, konuşmaya çalışıyorum ama o kadar heyecanlıyım ki kekelemekten konuşamıyorum da :D

İşte senin için de uygunsa tanışabilir miyiz diye dedim ama heyecandan kekelemekten bence "abla mendil alır mısın?" diye anladı, hayır dedi. "Kusura bakma rahatsız ettim, iyi akşamlar" (dedim mi, demedim mi hatırlamıyorum heyecandan 😁) diyerek ayrıldım.

Acaba kızlar arasında dalga geçerler mi? Berbat bir şekilde sordum çünkü :) Arkadaşım teselli olsun diye bana muzlu gofret aldı, onu yiyoruz şimdi 😋

İlk kez denedim, deneyim oldu. Siz biri ile nasıl tanışıyordunuz? Benim tanışma isteğim kuru kuru mu oldu acaba? Ayı gibi gidip tanışabilir miyiz denir mi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bugün ilk kez cesaretimi toplayıp beğendiğim bir kıza açıldım. yanına gittim, konuşmaya çalışıyorum ama o kadar heyecanlıyım ki kekelemekten konuşamıyorum da :D

İşte senin için de uygunsa tanışabilir miyiz diye dedim ama heyecandan kekelemekten bence "abla mendil alır mısın?" diye anladı, hayır dedi. "kusura bakma rahatsız ettim, iyi akşamlar" (dedim mi, demedim mi hatırlamıyorum heyecandan 😁) diyerek ayrıldım.

Acaba kızlar arasında dalga geçerler mi? Berbat bir şekilde sordum çünkü :) arkadaşım teselli olsun diye bana muzlu gofret aldı, onu yiyoruz şimdi 😋

İlk kez denedim, deneyim oldu. Siz biri ile nasıl tanışıyordunuz? Benim tanışma isteğim kuru kuru mu oldu acaba? Ayı gibi gidip tanışabilir miyiz denir mi diye düşünüyorum.

Hayatımda bırak açılmayı, kız olan bir arkadaşım bile olmadı desem yalan olmaz. Gerçi kızı geçtim, sanal olmayan normal bir arkadaşım bile yok.

Seni tanımayan, bilmeyen bir insana direkt tanışalım mı demek zaten başarısızlığa mahkum bir taktik. Birisiyle çeşitli bir sosyal ortamda tanışırsın ondan sonra tanışmayı teklif edersin. Örneğin ben ilk kız arkadaşımla her gün okula yürürken karşılaşıyordum birkaç defa göz göze gelmiş selamlaşmıştık sonra bir yaz sanırım hormonların etkisi ile Facebook'tan yazıp selam sabah yaptıktan sonra buluşmak istemiştim ve öyle devam etmiştik. Temel olarak beni biliyordu, hafızasında bir yer edinmiştim ve bu bana karşı daha sıcak olmasını sağladı.

Daha güncel bir flörtümde ise arkadaş grubu ile otururken herkes tek tek kalkarken 4 kişi kalmıştık. Çift olan ikili kalkarken kız biz de kalkalım o zaman demişti. Ben de fırsattan istifade ben biraz oturacağım istersen sen de oturabilirsin diyerek olayı direkt birebir buluşmaya çevirmiştim. Belki o da bana sinyal çaktı belki ben girişken olduğum için fırsat yarattım bundan emin olmam mümkün değil önemli olan inisiyatif almamdı.

Hayatımda bırak açılmayı, kız olan bir arkadaşım bile olmadı desem yalan olmaz. Gerçi kızı geçtim, sanal olmayan normal bir arkadaşım bile yok.
Arkadaş çok var o yönden sıkıntı yok da sevgili bulamadım daha kendime.

Seni tanımayan, bilmeyen bir insana direkt tanışalım mı demek zaten başarısızlığa mahkum bir taktik. Birisiyle çeşitli bir sosyal ortamda tanışırsın ondan sonra tanışmayı teklif edersin. Örneğin ben ilk kız arkadaşımla her gün okula yürürken karşılaşıyordum birkaç defa göz göze gelmiş selamlaşmıştık sonra bir yaz sanırım hormonların etkisi ile Facebook'tan yazıp selam sabah yaptıktan sonra buluşmak istemiştim ve öyle devam etmiştik. Temel olarak beni biliyordu, hafızasında bir yer edinmiştim ve bu bana karşı daha sıcak olmasını sağladı.
Bende öyle olmaz dedim de arkadaşlar gaza getirdi beni birden özellikle muzlu gofreti duyunca duramadım :D

Arkadaşın tesellisi beni bitirdi. Bu konuda biraz abartmış gibisiniz o da insan siz de. Normal soru sorar gibi sorun sonra muhabbeti açın.
Evet hocam doğru diyorsunuz. Hem ilk kez başka birine böyle bir şekilde açıldığım için n'apıyorum lan ben diye sorguluyordum aklımdan konuşma esnasında.

Arkadaşın tesellisi beni bitirdi.
Sağ olsunlar radyoaktif muzlu gofret de yedik bugün :D

Evet hocam doğru diyorsunuz. Hem ilk kez başka birine böyle bir şekilde açıldığım için n'apıyorum lan ben diye sorguluyordum aklımdan konuşma esnasında.
bende böyle öğüt/tavsiye verdiğime bakmayın bende zamanında çok sıvamışlığım var. Tecrübe zamanla kazanılır başka kızda denersiniz.