fıratsabotaj
Üyecik
Yeni bilgisayar aldım hiç anlamam teknoloji forumu için basit bir soru olabilir ama temel bilmem gerekenler.
Son düzenleyen: Moderatör:
TeşekkürlerHocam öncelikle hayırlı olsun nereden aldınız? Eğer İtopya Sinerji gibi yerlerden ise onlar genel güncellemeleri tesleri falan yapıyor ama yine de siz bakın öncelikle PC'yi tanıyın hangi işlemci ekran ksrtı anakart ona göre sürücüleri indirebilirsiniz eğer NVIDIA ekran ksrt ise NVIDIA uygulamasını indirin ekran ksrtı sürücüleri otomatşk indirir işlemci AMD ise siteden otomatik güncelleme aracını indirin oda işlemci falan gğncellemelerini indirir anakart modeline göre sitesinden kolayca internet ses gibi sürücüleri indirebilirsiniz bu işlemleri yapıp tüm güncelemeler kurulumu yaptıktan sonra test programları ile işlemxi ekran kartını sıcaklık değerleri performasn değerlerini test edin YouTube'a yazarsanız bayağı rehber var sormak istediğiniz bir şey olursa buyurun.
Yok yanında paket halinde sattılar.Hocam üyelikleri nasıl aldınız yani bilginiz dışında mı yoksa yönlendirme mi nasıl bir yönlendirme oldu üyelikler kampanya mı dediler.
Hocam öncelikle zaten Office 2021 diye bir şey yok artık microsof Office 365 abonelik sistemi oldu böyle bir şey yok zaten paket halinde satma da tüketiciyi zorlama yanıltma bence hocam ben olsa iade başvurun konuşrlar maa emin olun kabul ederler çünkü zaten suç ama siz bilirsiniz.
Yeni bilgisayar aldım hiç anlamam teknoloji forumu için basit bir soru olabilir ama temel bilmem gerekenler.
Peki hocam bunda oyun oynanır mı? Mesela CS2 Among Us vs.
Umarım oyun oynamak için bunu almamışsınızdır... Keşke foruma sorsaydınız bütçeye göre öneri yapabilirdik.Teşekkürler
Bunu aldım ama bilgisizliğimden iyi bir kazık yedim satış danışmanı yanında office 2021 (6k) ve mcafee (1k) üyeliği de aldırdı bende bilmediğimden aldım ama pahalıya patladı.