Ya işte bu durumda netlik olmadığı için, sen de PS5 istiyorsan, Slim al daha ucuz fiyata, slimlerin ikinci elde satışı vs de daha hızlı, PS6 önce duyrulacak sonra çıkacak, Türkiye'ye gelecek diyene kadar koca bir süreç var, o süreçte takılırsın Slim ile.

Oyunlar öncelikle konsollar için optimize edilip çıkıyor. Şu an ise konsol açıdan PS5 var. PS5 Pro ise yeni çıkan bir konsol. PS5 GTA 6 oynatmaz teorinize katılmıyorum. PC değil bu. Xbox Series S birçok eksi yönü var. Örnek olarak depolama alanı yetersiz, bu zaten büyük bir sorun. Xbox almayacağım ben sadece PS üzerinden sorumu sordum. Türkiye'de en yaygın kullanılan konsol bence PS'dir.

2.el'den standart PS5 bile alabilirsin illaki sıfır Slim düşünme. Plus hesabını geliştir, 6 çıktığı zaman sat-al devam.

Ya işte bu durumda netlik olmadığı için, sen de PS5 istiyorsan, Slim al daha ucuz fiyata, slimlerin ikinci elde satışı vs de daha hızlı, PS6 önce duyrulacak sonra çıkacak, Türkiye'ye gelecek diyene kadar koca bir süreç var, o süreçte takılırsın Slim ile.

2.el'den standart PS5 bile alabilirsin illaki sıfır Slim düşünme. Plus hesabını geliştir, 6 çıktığı zaman sat-al devam.

Düz PS5 alma sakın. Onların birçoğu sorunlu seri numaraya göre seçmek lazım.

Slim'lerin hepsi iyi Slim al geç. Pro lüzumsuz.

Bayramdan sonra PS5 Slim almaya karar verdim. 1080p monitörden 60 veya 120 FPS verim alabilir miyim? Dediğim gibi FIFA, CoD ve hikâye tabanlı oyunlar oynayacağım. PS5 aldıktan sonra PS Plus aboneliği alacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bayramdan sonra PS5 Slim almaya karar verdim. 1080p monitörden 60 veya 120 FPS verim alabilir miyim? Dediğim gibi FIFA, CoD ve hikâye tabanlı oyunlar oynayacağım. PS5 aldıktan sonra PS Plus aboneliği alacağım.

4K için uygun bir konsol zaten o konsol. 1080P için uçuk bile.

Bayramdan sonra PS5 Slim almaya karar verdim. 1080p monitörden 60 veya 120 FPS verim alabilir miyim? Dediğim gibi FIFA, CoD ve hikâye tabanlı oyunlar oynayacağım. PS5 aldıktan sonra PS Plus aboneliği alacağım.

Zaten çoğu oyunu 1080P'ye yakın değerlerden upscale ediyor. 1080p sorunsuz kullanırsın.