Mustckmk

Uzman
2021 model MacBook Pro satın alacağım. Dürüst olmak gerekirse, hiçbir şekilde ihtiyacım yok; efektif bir şekilde de kullanmayacağım. Muhtemelen ara sıra video düzenleme yapar, HD film cehennemi izlerim :D ama bir yandan da şunu düşünüyorum: Para eğer beni mutlu etmeyecekse, neden var olsun ki?

Evde halihazırda bilgisayarım var ama açıkçası hem kardeşim işgal ettiği için hem de kendime biraz daha kişisel bir alan yaratmak istediğim için bir bahane olarak bunu da kendime sunabiliyorum. Gerek ekran gerek ses kalitesi beni kendine çok çekti. İkinci el 40.000 TL'ye almayı düşünüyorum. Sizler bu alım hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yapmalı mıyım yoksa farklı bir şeye mi yönelmeliyim? Hevesim var ama gerek yok.

Yani ihtiyacım yok ama alacağım demişsin. Yani ne desek de bir şey değişmeyecek bence. Çok istiyorsan al. MacBook ne yapacağını bilene iyi cihazdır.

Ben ben windows ve linux tan başka bir işletim sistemi bilmememden dolayı zorunlu bir pc fanboyu olarak şuan apple ürünlerinin aşırı ucuz kaldığını düşünüyorum. Özellikle mac mini bana bedava gibi hissettiriyor. M5 li macbook pro lar mac mini ye göre pahalı kalsa da bence onlar da bayağı iyi fiyattalar şuan. Ama mac mini farklı seviyede neredeyse bir tane alıp köşeye atacağım. Benim düşüncem böyle.