Utku92 37 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.344 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.003 Bugün 13:59 #11 oğuz sasi dedi: Hotspotu falan kaç dereceye çıkıyor şu an ortalama? Genişletmek için tıkla... 80 civarıydı diye hatırlıyorum, yüke sokmam lazım.
oğuz sasi dedi: Hotspotu falan kaç dereceye çıkıyor şu an ortalama? Genişletmek için tıkla... 80 civarıydı diye hatırlıyorum, yüke sokmam lazım.
KS KS oğuz sasi 81 Üstün Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.703 Çözümler 8 Beğeniler 796 Yer cehennem Bugün 14:00 #12 Utku92 dedi: 80 civarıydı diye hatırlıyorum, yüke sokmam lazım. Genişletmek için tıkla... Müthişmiş. Dediğinizi son kez denerim yine olmazsa sorunu kartta ararım artık.
Utku92 dedi: 80 civarıydı diye hatırlıyorum, yüke sokmam lazım. Genişletmek için tıkla... Müthişmiş. Dediğinizi son kez denerim yine olmazsa sorunu kartta ararım artık.
Utku92 37 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.344 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.003 Bugün 14:00 #13 oğuz sasi dedi: Müthişmiş. Dediğinizi son kez denerim yine olmazsa sorunu kartta ararım artık. Genişletmek için tıkla... Tabii padleri de ice Dragon Ultra değiştirmiştim.
oğuz sasi dedi: Müthişmiş. Dediğinizi son kez denerim yine olmazsa sorunu kartta ararım artık. Genişletmek için tıkla... Tabii padleri de ice Dragon Ultra değiştirmiştim.
KS KS oğuz sasi 81 Üstün Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.703 Çözümler 8 Beğeniler 796 Yer cehennem Bugün 14:01 #14 Utku92 dedi: Tabii padleri de ice Dragon Ultra değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Dragon Ultra Direkt bunu mu almalıyım? Ped boyutları falan var sanırım onları bilmiyorum hocam. Alıp birisine taktıracağım ben takamam sanırım.
Utku92 dedi: Tabii padleri de ice Dragon Ultra değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Dragon Ultra Direkt bunu mu almalıyım? Ped boyutları falan var sanırım onları bilmiyorum hocam. Alıp birisine taktıracağım ben takamam sanırım.
Utku92 37 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.344 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.003 Bugün 14:03 #15 oğuz sasi dedi: Dragon Ultra direkt bunu mu almalıyım? Ped boyutları falan var sanırım onları bilmiyorum hocam. Alıp birisine taktıracağım ben takamam sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet bunun uygun olanlarını şema olur orada gösterir.
oğuz sasi dedi: Dragon Ultra direkt bunu mu almalıyım? Ped boyutları falan var sanırım onları bilmiyorum hocam. Alıp birisine taktıracağım ben takamam sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet bunun uygun olanlarını şema olur orada gösterir.