Bütçe
3.000 TL

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Şu anda klavye olarak Corsair K55 RGB PRO XT kullanıyorum. Önceki klavyem ise Corsair K68 Red LED idi. Kulaklık olarak da bilgisayarda Razer BlackShark V2 Special Edition, telefonda ise Anker Soundcore Life Dot 2 kullanıyorum.

Spesifik olarak Anker Soundcore Life Dot 2 ve K55 RGB PRO XT hakkında bazı sorunlarım var. K55 RGB PRO XT gayet taş gibi çalışıyor fakat eski K68 klavyem mekanik iken bir anda membrane bir klavyeye dönmek pek içime sinmedi açıkçası. Ancak diğer tarafta Soundcore Life Dot 2 kulaklıklarımın her ikisinin de hem dış buton kauçuğu hem de iç butona basılabilmesini sağlayan plastik parçası düştü. Şu anda her iki kulaklıkta da kolayca basabileceğim bir buton kalmadı. Onun dışında ses ve diğer konularda memnunum diyebilirim.

Fakat sırf bu durumdan dolayı 3.000 TL bütçe ile IEM kulaklık mı alsam yoksa yeni bir klavye mi alsam bilemedim. Telefon olarak Samsung Galaxy S23 FE kullanıyorum, bilgisayarımda da hem arka hem de ön tarafta USB-C çıkışım var. Eğer klavye önerisi yapacaksanız kesinlikle klavyede numpad olması şart. Numpad olmadığı zaman GTA V ve GTA San Andreas gibi oyunlarda uçak gibi araçları kullanmak imkansızlaşıyor. GTA V'de uçağı direkt hiç kaldıramıyorsunuz, San Andreas'ta ise Hydra'nın itici motorlarını ileri yöne alamıyorsunuz. Bu yüzden numpad barındıran bir klavye tercihimdir.

3.000 TL bütçe ile IEM kulaklık mı alınmalı, klavye mi? Aslında ilk başta karşılaştırmaya ikinci el SSD de ekleyecektim ancak vazgeçtim, sadece IEM kulaklık ile klavye arasında seçim yapacağım.

Hem klavye hem kulaklık alın. :D

Hem klavye hem kulaklık alın. :D

Peki tekil olarak 3.000 TL bütçe için hangi IEM kulaklığı ve hangi klavyeyi önerirsiniz? Yani sadece birini almaya karar verirsem hangi ürünleri önerirsiniz?

Peki tekil olarak 3.000 TL bütçe için hangi IEM kulaklığı ve hangi klavyeyi önerirsiniz? Yani sadece birini almaya karar verirsem hangi ürünleri önerirsiniz?
Ben bunu onerirdim.

Ben bunu onerirdim.
Yalnız bu 3.5mm kullanıyor, DAC da lazım. 3.000 TL bütçeyi aşmayarak nasıl DAC işini halledebiliriz Android tarafında?