Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlık 3-0 oldu. Tur gitti denebilir. Sahadaki fener'in bir oyun sistemi yok. Orta sahalara değinmiyorum bile anca bu kadar kötü olur. Daha gol yemezse iyi.. Kanteyi listeye yazacağına Musabayı ekleselerdi belki hücumda daha etkili olurlardı da aman bu kafayla devam etsinler :D
Kante 0 şu an.

Abi Notthing kim ya, evinde 3 yiyorsun böyle bir takımdan?
Fenerbahçe adına büyük şanssızlık, tarihin en iyi N. Forest'ına denk geldi..

Kante'yi geçtim ligde fırtına estiren Asensio Avrupa maçlarında o performansından çok uzak.. Talisca da aynı şekilde.. Boşuna İngiltere'ye gitmesinler orada da 3-4'lük olurlar 😀
Ben boşa demiyordum bunlar Avrupa'da bir cacık yapamaz diye. İkisi de fazlasıyla abartılan oyuncular.

Ben boşa demiyordum bunlar Avrupa'da bir cacık yapamaz diye. İkisi de fazlasıyla abartılan oyuncular.

Avrupa'da bir sey yapabilmen icin takim oyunu lazim adamlar fizik olarak cok ustun ve onde deli gibi basiyorlar sen defanstan top cikaramazsan bu adamlar hicbir sey yapamaz. Bizim takimda zaten sol bekte sag bek oynuyor, uzerine iki stoperin de ayaklari iyi degil. Bu tarz bir sistemle fizik gucu bu kadar iyi takimlara dis geciremezsin. PL takimlari da bu isin zirvesi malum. Ligde idare edebilmemizin nedeni defans hattini herhangi bir takimin bu kadar zorlayamamasi ya da zorlasa bile on hattin daha kolay cevap verebilmesi. Adamlarin iki stoperinin degeri 85 milyon.

Avrupa'da bir sey yapabilmen icin takim oyunu lazim adamlar fizik olarak cok ustun ve onde deli gibi basiyorlar sen defanstan top cikaramazsan bu adamlar hicbir sey yapamaz. Bizim takimda zaten sol bekte sag bek oynuyor, uzerine iki stoperin de ayaklari iyi degil. Bu tarz bir sistemle fizik gucu bu kadar iyi takimlara dis geciremezsin. PL takimlari da bu isin zirvesi malum. Ligde idare edebilmemizin nedeni defans hattini herhangi bir takimin bu kadar zorlayamamasi ya da zorlasa bile on hattin daha kolay cevap verebilmesi. Adamlarin iki stoperinin degeri 85 milyon.
Ona bakarsan bizim sağ bekte sol kanat oynuyor kral.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocanız bunu bile bile maça çok gol bulmak istiyoruz o yüzden ofansif ağırlıklı kadroyla çıkacağız diye bir söylemde bulunmuştu o an dedim fenere geçmiş olsun. Özellikle PL takımları gibi fizik kondisyonu yüksek, topu hızlı oynayan takımlara karşı bu kadar hücumcuyla bir plan oturtmadan oynayamazsın.

Kalecisi armut topluyor.
Santraforu desen şüpheli.
Defans desen mağara adamı Çağlar ile defansif pozisyon uzmanı bamya Oosterwolde.
Kanadında hiçbir şey yapamayan Nene
Orta sahada 35 yaşında 35'e Arabistan'dan gelen topçu. 35 yaşında top 3 ligden adam gelse bir şey demem de Arabistan...

Baktığın zaman Süper Lig için yeterli de biraz dişli rakipte klasik fosladı. Hazır BJK'nin de kadrosu iyileştiğine göre tahminim BJK de yener.

Kadıköy'ü şakasız selefilerin basması lazım. Adamlar 2-3 promili görüyorlar maçta gelmiş "Oley fener" diyorlar. Maç 2-0 babacım oley fener ne alaka? Üstelik top rakipte. Velhasıl böyle tökezlemeleri severim fakat iş Fener olunca bu taraftar yine en salak saçma yerden tabloyu yorumlayacak.

Ayrıca Forrest'in kadrosunun kötülük nereden çıktı onu hiç anlamadım. Geçen seneki kadro. Yönetim mevcut hocayı kovup (ki hoca son maçla UCL gitmeyi kaçırmıştı geçen yıl) 6 ayda 3 hoca değiştirirse bu sonuç ortaya çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona bakarsan bizim sağ bekte sol kanat oynuyor kral.

Adam sag ayakli ve GS kariyerinin cogunda sag bek olarak oynadi zaten. Sag ayakli adamin sol bekte siritmadan oynayabilmesi icin Ferdi gibi bir yetenek olmasi lazim.

Hocanız bunu bile bile maça çok gol bulmak istiyoruz o yüzden ofansif ağırlıklı kadroyla çıkacağız diye bir söylemde bulunmuştu o an dedim fenere geçmiş olsun. Özellikle PL takımları gibi fizik kondisyonu yüksek, topu hızlı oynayan takımlara karşı bu kadar hücumcuyla bir plan oturtmadan oynayamazsın.

Yedekte adam yok ki? Trabzon macinda Ismail asiri yoruldu bu mactan cikip pazartesi mac oynayacaksin o mac bittikten sonra 72 saat gecmeden Ingiltere'de yine deplasman macina cikacaksin. Oyuncularin hepsi limitlerinde kullaniliyor testlere gore kadroya aliniyor. Mert ile Semedo neredeyse 1 aydan fazladir her mac 11 basladi. E karsi takimda da hoca yeni degismis, oyuncular kendisini kanitlamak icin ekstra zorluyor dogal olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.