Gol kahve yaparken gelmiş ve golü izlemedim. Ama gol kesin bir faul sonrası olmuştur gibi ya. Bak çok saçma maç güzel ama çok faul.

Fener'in attığı golde defans hatası oldu. BJK'yi ben de kaçırdım. Faulü en çok Fenerbahçe yaptı. Faulü kullanacak oluyor BJK oyuncusu ancak Fenerliler engel oluyor.

Fener'in attığı golde defans hatası oldu. BJK'yi ben de kaçırdım. Faulü en çok Fenerbahçe yaptı. Faulü kullanacak oluyor BJK oyuncusu ancak Fenerliler engel oluyor.
Yani Fenerbahçe tuttuğum için son konu hakkında konuşmam :D şaka bir yana Cerny ve Archie neden tartıştı?

İşte kimse tarafsız bakmıyor. Türk futbolunda kimsenin kimseye saygısı yok. Özellikle Fener. :)

Faul falan yaptılar birbirlerine. Birkaç defa da iteleştiler.
Aga Fenerliyiz falan ama tüm ülke böyle. Şaşırmaya yada tartışmaya gerek yok :) Cerny kötü geldi gözüme bugün kavga da cabası.

Aga Fenerliyiz falan ama tüm ülke böyle. Şaşırmaya yada tartışmaya gerek yok :) Cerny kötü geldi gözüme bugün kavgada cabası.
Bir futbol için tartışacak değilim. Ki moderatörler izin vermez. Sizle tartışmam yani. Ama kendi oyuncunuza laf ettirmiyorsunuz. :) Bunu da hesaba katmak lazım. :D