Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 440 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Cumartesi 19:53 #1 Dev maçın ilk yarısı bitti. Ne düşünüyorsunuz ilk yarı hakkında?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul Cumartesi 19:56 #2 Sıkıcı maç. Paris-Bayern maçını izledikten sonra bu maçın özetini bile izlemem. 25. dakikada kapattım.
Sıkıcı maç. Paris-Bayern maçını izledikten sonra bu maçın özetini bile izlemem. 25. dakikada kapattım.
A Agarta Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 255 Beğeniler 112 Cumartesi 19:58 #3 Arsenal uyutacak gibi. Bir de dümenden 2'yi bulurlarsa... Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 20:22
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 440 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Cumartesi 19:59 #4 Agarta dedi: Arsenal uyutacak gibi. Bir de dümenden 2'yi bulurlarsa... Genişletmek için tıkla... PSG aşırı saçma pozisyon verir ikinci devrede.
Agarta dedi: Arsenal uyutacak gibi. Bir de dümenden 2'yi bulurlarsa... Genişletmek için tıkla... PSG aşırı saçma pozisyon verir ikinci devrede.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.810 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.637 Cumartesi 20:02 #5 Bu Arsenal oyunu aşırı kötü, kapanıp atmaya çalışıyorlar, böyle de zevki kalmıyor oyunun. Zaten çok fazla durdu maç. Bu oyunla Arsenal kazanmaması daha iyi olur, kapalı oyun sevmem.
Bu Arsenal oyunu aşırı kötü, kapanıp atmaya çalışıyorlar, böyle de zevki kalmıyor oyunun. Zaten çok fazla durdu maç. Bu oyunla Arsenal kazanmaması daha iyi olur, kapalı oyun sevmem.
belfort 394 Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 133 Beğeniler 64 Cumartesi 20:08 #6 PSG - Bayern finalinde Bayern'in çok fazla hakkı yendi. Arsenal'in kazanmasını istiyorum. PSG haketmedi maalesef.
PSG - Bayern finalinde Bayern'in çok fazla hakkı yendi. Arsenal'in kazanmasını istiyorum. PSG haketmedi maalesef.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 440 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Cumartesi 20:13 #7 belfort 394 dedi: PSG - Bayern finalinde Bayern'in çok fazla hakkı yendi. Arsenal'in kazanmasını istiyorum. PSG haketmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Arsenal taraftarının ‘Saka > Messi & Ronaldo’ ifadelerini çekeceğiz öbür türlüde. Fazla boş yapacak taraftarları.
belfort 394 dedi: PSG - Bayern finalinde Bayern'in çok fazla hakkı yendi. Arsenal'in kazanmasını istiyorum. PSG haketmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Arsenal taraftarının ‘Saka > Messi & Ronaldo’ ifadelerini çekeceğiz öbür türlüde. Fazla boş yapacak taraftarları.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul Cumartesi 20:15 #8 Neyse Arsenal kazansın da en azından şu adam sevinsin:
belfort 394 Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 133 Beğeniler 64 Cumartesi 20:16 #9 Captain Skriniar dedi: Arsenal taraftarının ‘Saka > Messi & Ronaldo’ ifadelerini çekeceğiz öbür türlüde. Fazla boş yapacak taraftarları. Genişletmek için tıkla... Hakkıyla kazandıktan sonra desin hocam beni etkilemez şahsen.
Captain Skriniar dedi: Arsenal taraftarının ‘Saka > Messi & Ronaldo’ ifadelerini çekeceğiz öbür türlüde. Fazla boş yapacak taraftarları. Genişletmek için tıkla... Hakkıyla kazandıktan sonra desin hocam beni etkilemez şahsen.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 440 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Cumartesi 20:31 #10 65’ Ousmane Dembele (P) michaelscofield dedi: Neyse Arsenal kazansın da en azından şu adam sevinsin: Eki Görüntüle 253776 Genişletmek için tıkla... Kütüğü Bayburtlu abim Tottenham düşmanı, Arsenal askeri çok büyük adam.
65’ Ousmane Dembele (P) michaelscofield dedi: Neyse Arsenal kazansın da en azından şu adam sevinsin: Eki Görüntüle 253776 Genişletmek için tıkla... Kütüğü Bayburtlu abim Tottenham düşmanı, Arsenal askeri çok büyük adam.