Detaylar
Kim cevapladı?Pcman80
Üstün
Göztepe gol atar iptal olur Fener atar sonra 2-1 Fener.
RamKokusuSeven
Becerikli
Valla ben göremem çünkü Göztepe gol attığı an kalpten giderim.Göztepe gol atar iptal olur Fener atar sonra 2-1 Fener.
d.24
Uzman
İddaaya yeniden mi başlasam acaba
Pcman80
Üstün
Ben kesinlikle başlamamalıyım.
d.24
Uzman
Başlamayın zaten, sonu yok.
Klasik FB, her sene aynı takımlara puan kaybeder. GS puan kaybettiyse FB de mutlaka en geç 4-5 hafta içinde puan kaybeder. Bu iki konu fixtir her sene tekerrür eder mutlaka.
Dahası 5 eksikle rakibin sahada kaldı ki eksiksiz olsa kerem ve nenenin toplam fiyatı göztepenin değerinden fazla.
Dahası 5 eksikle rakibin sahada kaldı ki eksiksiz olsa kerem ve nenenin toplam fiyatı göztepenin değerinden fazla.
Elma ısıran
Üstün
Ah be kardeşim. Beni linçlediğine değdi mi?Ben takımıma güveniyorum da ondan. Neyse ne, Kevser nineyi getirin.Eki Görüntüle 221231
Göztepe iyi oyun çıkardı. Direnmek de bir meseledir bu ataklara karşı. Fenerbahçe iki Göztepe maçında da puan bıraktı.
RamKokusuSeven
Becerikli
Haklısın dostum, çok yüklendim normal hayattada böyleyim. Ya hani yeni yönetim dedik GS çöküyor dedik Nesyri gitmiyo, forvette yok.Ah be kardeşim. Beni linçlediğine değdi mi?
Göztepe iyi oyun çıkardı. Direnmek de bir meseledir bu ataklara karşı. Fenerbahçe iki Göztepe maçında da puan bıraktı.