Doğru bir kırmızı kart, bayağı keyifli futbol izledik ilk yarı. Ne düşünüyorsunuz, sizce Trabzonspor çevirir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Doğru bir kırmızı kart mı
Basma yok ki, temas var sadece. Ayrıca topsuz alanda Trabzonlu topcunun yaptığı hamle kartlıktı.
Kırmızı kart doğru bana göre. Oraya temas ediyor, sadece temasta değil hafiften basma da var. Beşiktaşlı degilim.Doğru bir kırmızı kart mı?
Basma yok ki, temas var sadece. Ayrıca topsuz alanda Trabzonlu topcunun yaptığı hamle kartlıktı.
SF26
Üstün
Kırmızıyla alakası yok, güç transferi bile yok. Orkun'unki daha kırmızı. Rashica'ya yapılan kartlık pozisyona faul bile vermedi.Doğru bir kırmızı kart, bayağı keyifli futbol izledik ilk yarı. Ne düşünüyorsunuz, sizce Trabzonspor çevirir mi?
Yeminimi bozdum bu maç için, bari maçı kazansınlar.
Evet, o da kırmızı.
Katılıyorum.Rashica'ya yapılan kartlık pozisyona faul bile vermedi.
SF26
Üstün
Sırf aşil tendon diye kart verilecekse sezonun başından beri GS-FB için verilmeyen 5 tane kırmızı sayarım.Kırmızı kart doğru bana göre. Oraya temas ediyor, sadece temasta değil hafiften basma da var. Beşiktaşlı degilim.
Güzel bir futbol. Uzun zaman sonra maç izleyince iyi geldi. TS umarım çevirir.
- Makaleler
- 6
Kırmızı kart doğru bana göre. Oraya temas ediyor, sadece temasta değil hafiften basma da var. Beşiktaşlı degilim.
Ben de Beşiktaşlı değilim. Ama orada çok net ufak bir temas var. Ozan bile hissetmemiştir; basmalık bir şey yok. Sarı kart olabilir belki ama kırmızı kart abartı.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Ozan da direkt kalkıp devam ediyor zaten.Ben de Beşiktaşlı değilim. Ama orada çok net ufak bir temas var. Ozan bile hissetmemiştir; basmalık bir şey yok. Sarı kart olabilir belki ama kırmızı kart abartı.![]()
Orkun'un pozisyonuna göre konuşacaksak evet, kırmızı değil.Ben de Beşiktaşlı değilim. Ama orada çok net ufak bir temas var. Ozan bile hissetmemiştir; basmalık bir şey yok. Sarı kart olabilir belki ama kırmızı kart abartı.![]()