Elma ısıran
Üstün
Bu güzel haberin şerefine YouTube'da skills videolarına düştük İlkay'ımın. 
Aklıma geldi, yapmadan duramadım; Sara var, Torreira var, Lemina var, İlkay'ı nerede oynatacağız? (Acun "Tarnished" Ilıcalı)
Orta saha ise sorun olmaz hocam, ama gelirse orta sahadaki dinamizmimizi kırar diye korkuyorum ama ölü fiyattan alabiliyorsak fena olmaz.
İcardi önce bi kadın seçsin kendine, pazardan meyve seçer gibi kadın seçip duruyor eleman. Ben bile daha liderimdir ondan.Bitik futbolcu diyenler ne yaşıyor merak ediyorum.
1) Mertens 36 yaşında Galatasaray'a geldi 3 sezon oynadı.
2) Juan Mata 30 küsüründe Galatatasaray'a geldi ölüsü 10 numara yedeği oldu.
3) Konuştuğumuz adam Aytaç Kara değil İlkay Gündoğan.
4) İlkay şu yaşına rağmen 7 üstü SofaScore reyting ortalamasına sahip.
5) İlkay 2023/24 sezonunda Barcelona'nın en etkili oyuncusu.
6) Adamın ölüsü 10 numara yedeği olur.
7) Muslera ve Mertens sonrası Galatasaray oyuncu hiyerarşisinde bir lider boşluğu oluştu, Mauro ile İlkay bu boşluğu süper de doldurur.
Ben saha içi için konuşuyorum. Saha dışında ne yapıyorsa yapsın.İcardi önce bi kadın seçsin kendine, pazardan meyve seçer gibi kadın seçip duruyor eleman. Ben bile daha liderimdir ondan.
Saha dışında lider vasfı olmayan adamın saha içindeki liderlik yapabileceğine mi inanıyorsunuz?Ben saha içi için konuşuyorum. Saha dışında ne yapıyorsa yapsın.
Mertens, Muslera'nın olmadığı zamanlarda süper kaptandı 1. 2. olarak olm 4 sene önce forvetin Mustafa Muhammeddi sen şimdi kalkmış Icardi'yi beğenmiyorsun.Saha dışında lider vasfı olmayan adamın saha içindeki liderlik yapabileceğine mi inanıyorsunuz?