İlkay Gündoğan, Galatasaray ile anlaştı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 943
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray
@Elma ısıran Söylemlerim doğrudan sana yönelik bir saldırı değil, genel bir söylem. Senin yaptığının aksine... O bana verdiğin ilk cevapta yaptığın karalamayı ciddiye bile almadım, kişisel anlamda beni tanımadan mesajımı alıntılayıp o lafı etmen haddin değildi ama umursamadım. Başka biri bunu üstüne aldı, sana yaptığının ne anlama geldiğini anlattı, bundan sonraki tartışmalarında umarım bu konuya dikkat edersin.

Çok sevdiğin Galatasaray'ına hoş geldin İlkay.
Aklıma geldi, yapmadan duramadım; Sara var, Torreira var, Lemina var, İlkay'ı nerede oynatacağız? (Acun "Tarnished" Ilıcalı)

Bitik futbolcu diyenler ne yaşıyor merak ediyorum.
1) Mertens 36 yaşında Galatasaray'a geldi 3 sezon oynadı.
2) Juan Mata 30 küsüründe Galatatasaray'a geldi ölüsü 10 numara yedeği oldu.
3) Konuştuğumuz adam Aytaç Kara değil İlkay Gündoğan.
4) İlkay şu yaşına rağmen 7 üstü SofaScore reyting ortalamasına sahip.
5) İlkay 2023/24 sezonunda Barcelona'nın en etkili oyuncusu.
6) Adamın ölüsü 10 numara yedeği olur.
7) Muslera ve Mertens sonrası Galatasaray oyuncu hiyerarşisinde bir lider boşluğu oluştu, Mauro ile İlkay bu boşluğu süper de doldurur.

İcardi önce bi kadın seçsin kendine, pazardan meyve seçer gibi kadın seçip duruyor eleman. Ben bile daha liderimdir ondan.

Saha dışında lider vasfı olmayan adamın saha içindeki liderlik yapabileceğine mi inanıyorsunuz?
Mertens, Muslera'nın olmadığı zamanlarda süper kaptandı 1. 2. olarak olm 4 sene önce forvetin Mustafa Muhammeddi sen şimdi kalkmış Icardi'yi beğenmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…