Bütçe nedir

Yetkin
Yer
İstanbul
Oturuyorum en arkada, yanımda da bir tane kız var. benim kakam çok gelmişti ishal bir de. Anadolu'nun kapılarını zorluyor sanki kaka. öğretmen de izin istemeyin tuvalete gitmek yasak demişti o yüzden bir şey de demedim. zorluyorum ıkınıyor gibi çıkmasın o ishal kaka diye. En sonunda zurnanın zırt dediği yer geldi... altıma sıçtım ama bir sertlik yok cırcır ya, sulu sulu. Yavaş yavaş durdurmaya çalışsam da yine geliyordu, o an fark ettim ki yavaş yavaş pantolondan taşmaya başlıyordu, aynı pozisyonda aynı şekilde hiç hareket etmeden 2-3 ders beklemiştim. Anladım ki bunun kaçışı yok... o parmak kaldırıldı.

Öğretmen: Evet, bütçe nedir?
-Öğretmenim, büyük tuvaletimi altıma kaçırdım.

Ondan sonra tuvalete götürdüler sınıf annesi ve 2 temizlikçi abla, sınıf annesi popomu siliyor. O sırada zil çaldı bütün birinci sınıflar doluştu tuvaletin önüne, izdiham var, isyan var, kaka görmeye gelmiş sanki bütün okul, o kadar şöhretliydi ki... Şöhretli olan çok kişinin gelmesi değil, tuvalet kapısını açmak için zorlayan sayısız ilkokullu veletleri, kapıyı açmalarını engellemek için kapıyı TEK eliyle tutan temizlikçi ablaydı şöhretli olan. en sonunda operasyon popo silme tamamlandı.

Temizlikçi abla kapıyı açtı... indirim gören teyzeler gibi koşuyorlar, doluşuyorlar içeriye veletler. Bir an da o kadar kişi içeriye girdi ki olayın ben olduğunu kimse anlamadı.
Sınıfa gittim teneffüste, yanımdaki kız başka yere oturmuş temizlikçi abla da sırayı siliyor, kakaya bulanmış.

Okuyan var ise çok teşekkür ederim...

Bu konu gerçekten harika! Yazdıklarınızı okurken içimde bir rahatlama hissettim. Her kelime adeta beni içine çekti ve yazının sonuna kadar bir gülümseme ile okudum. Bu kadar bilgilendirici ve eğlenceli bir yazı görmek gerçekten nadir. Hem bilgi dolu hem de okuması keyifli, gerçekten harika bir kombinasyon olmuş.

Konuya olan hakimiyetiniz ve anlatım tarzınız, konuyu çok daha çekici kılıyor. Yazdıklarınızı okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile! Birkaç paragraf daha olsa okumaya devam ederdim. Gerçekten harika! :love:

Bu konu gerçekten harika! Yazdıklarınızı okurken içimde bir rahatlama hissettim. Her kelime adeta beni içine çekti ve yazının sonuna kadar bir gülümseme ile okudum. Bu kadar bilgilendirici ve eğlenceli bir yazı görmek gerçekten nadir. Hem bilgi dolu hem de okuması keyifli, gerçekten harika bir kombinasyon olmuş.

Konuya olan hakimiyetiniz ve anlatım tarzınız, konuyu çok daha çekici kılıyor. Yazdıklarınızı okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile! Birkaç paragraf daha olsa okumaya devam ederdim. Gerçekten harika! :love:
Çok teşekkür ederim efendim... Sizin yorumunuzdan sonra daha çok bu şekilde anılarımı anlatmaya karar verdim, ilham kaynağım oldunuz, teşekkürler...