Aşağıda görselleri mevcut olan tarifelerden birine geçmek istiyorum fakat illere özel olduğu için şu an bunu yapamıyorum. Kampanyaya dahil olan ve yaklaşık bir ay içinde gideceğim Ankara var yakınımda. Mağazadan gidip alma fırsatım var mıdır? Ya da başka türlü alma imkanım? Kampyanya dahilinde bu fiyattan tarifeye geçebilir miyim? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunu düşündüm fakat benden herhangi bir fatura adresi vs. istediklerinde bu sorun yaratır mı bundan emin olamadım.Özel olan illerden birindeki bir mağazaya giderseniz belki halledebilirler.
Telefonunuz e SIM destekliyorsa adresi rastgele o şehirlerden biriyle sallayıp e SIM ile numara taşıyabilirsiniz.
Maalesef eski bir telefon kullanıyorum bunu düşünmüştüm.. Şehrimde Türk Telekom tarifelerini daha uyguna veriyorlar.Telefonunuz e SIM destekliyorsa adresi rastgele o şehirlerden biriyle sallayıp e SIM ile numara taşıyabilirsiniz.
Şehrimdeki Türk Telekomlarda 40GB 350TL, 60GB 380 TL fiyatlarında sunuyorlar. Çok fazla bir çekim sorunu yaşar mıyım Turkcell yerine Türk Telekom seçersem? Ankaraya gitmekle uğraşmaya değer mi?Sormakta fayda var. Fatura adresini mecburen soruyorlar fatura kesilebilmesi için. Etkilediğini düşünmüyorum.
@Captain Frenchkiss, bir sene deneyin en azından. Sorun yaşarsanız da sonraki yıla taahhüt yenilemezsiniz.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı