Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yaklaşık 6 ay önce yurt dışından Samsung Galaxy S25 aldım ve bugün kapandı. Açtırmak için telefoncuya sordum, açtırırsam güncelleme yapamayacağımı söyledi. IMEI gitme ihtimali var mış, bu doğru mu?
Evet var ve zaten yazilimi degistiriyorlar ve o yazılım güncelleştirmeyi engelliyor.
Yaklaşık 6 ay önce yurt dışından Samsung Galaxy S25 aldım ve bugün kapandı. Açtırmak için telefoncuya sordum, açtırırsam güncelleme yapamayacağımı söyledi. IMEI gitme ihtimali var mış, bu doğru mu?
Evet var ve zaten yazilimi degistiriyorlar ve o yazılım güncelleştirmeyi engelliyor.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Yazılımsal olarak 4G cihazının birinin imesi atınca hem Knox sayacı patlar hem de Sistemin kendi Android güncellemelerinden mahrum kalırsınız. Kısaca evet. 2 gün sonra yenileniyor diye biliyorum. bence yapmayın.
shanks
Uzman
İstesem de güncelleme yapamayacak mıyım yani? Güvenlik yönünden bir problem oluşturmaz mı bu?
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Cihaz kaça gelmişti size bu konudan bağımsız.
İstesem de güncelleme yapamayacak mıyım yani? Güvenlik yönünden bir problem oluşturmaz mı bu?
Güvenlik mi kalmış şu an zaten orijinal ROM kullanmıyor başka ROM kullanıyor.
shanks
Uzman
Yazılımsal olarak 4G cihazının birinin imesi atınca hem Knox sayacı patlar hem de Sistemin kendi Android güncellemelerinden mahrum kalırsınız. Kısaca evet. 2 gün sonra yenileniyor diye biliyorum. Bence yapmayın.
Her yıl 4+4 ay kullanılabiliyor diye biliyorum bende ama emin değilim.
Güvenlik mi kalmış şu an zaten orijinal ROM kullanmıyor başka ROM kullanıyor.
Yani yapmak pek mantıklı değil diyorsunuz.
700 euro'ydu sanırım Almanya'dan.
Yani yapmak pek mantıklı değil diyorsunuz.
Zaten guncelleme yaptırmaz, yapınca o Magisk silinecek. Buna da kendisi izin vermez, başarısız olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Öyle kullanın satacak olduğunuzda değeri iyice düşmez. yazılım desteği önemli.
shanks
Uzman
Zaten guncelleme yaptırmaz, yapınca o Magisk silinecek. Buna da kendisi izin vermez, başarısız olur.
Anladım teşekkürler.