Yaklaşık 6 ay önce yurt dışından Samsung Galaxy S25 aldım ve bugün kapandı. Açtırmak için telefoncuya sordum, açtırırsam güncelleme yapamayacağımı söyledi. IMEI gitme ihtimali var mış, bu doğru mu?
Yaklaşık 6 ay önce yurt dışından Samsung Galaxy S25 aldım ve bugün kapandı. Açtırmak için telefoncuya sordum, açtırırsam güncelleme yapamayacağımı söyledi. IMEI gitme ihtimali var mış, bu doğru mu?
Yazılımsal olarak 4G cihazının birinin imesi atınca hem Knox sayacı patlar hem de Sistemin kendi Android güncellemelerinden mahrum kalırsınız. Kısaca evet. 2 gün sonra yenileniyor diye biliyorum. bence yapmayın.
Yazılımsal olarak 4G cihazının birinin imesi atınca hem Knox sayacı patlar hem de Sistemin kendi Android güncellemelerinden mahrum kalırsınız. Kısaca evet. 2 gün sonra yenileniyor diye biliyorum. Bence yapmayın.