O omera24 Üyecik Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 0 4 Mart 2026 #21 Hocam yaptım denedim ama olmadı. Ya bir şeyleri yanlış yapıyorum. @NYTMARE
N NYTMARE 18 Yetkin Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.110 Çözümler 3 Beğeniler 506 4 Mart 2026 #22 omera24 dedi: Hocam yaptım denedim ama olmadı. Ya bir şeyleri yanlış yapıyorum. @NYTMARE Genişletmek için tıkla... ONT ile routerı fişten çek 5 dk bekle geri tak ONT bazen eski cihazı takılı sanıyor ve yeni cihaza 2. cihaz muamelesi yapıp IP atamıyor.
omera24 dedi: Hocam yaptım denedim ama olmadı. Ya bir şeyleri yanlış yapıyorum. @NYTMARE Genişletmek için tıkla... ONT ile routerı fişten çek 5 dk bekle geri tak ONT bazen eski cihazı takılı sanıyor ve yeni cihaza 2. cihaz muamelesi yapıp IP atamıyor.
O omera24 Üyecik Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 0 4 Mart 2026 #23 @NYTMARE hocam Discord'ya da TeamSpeak 3 destek verme imkanınız var mı? @NYTMARE VLAN ID'si kaç olmalı bir de 35 mi 100 mü WAN. 35 mi yapmamız lazım WAN. 035 mi?
@NYTMARE hocam Discord'ya da TeamSpeak 3 destek verme imkanınız var mı? @NYTMARE VLAN ID'si kaç olmalı bir de 35 mi 100 mü WAN. 35 mi yapmamız lazım WAN. 035 mi?
N NYTMARE 18 Yetkin Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.110 Çözümler 3 Beğeniler 506 4 Mart 2026 #24 omera24 dedi: @NYTMARE hocam Discord'ya da TeamSpeak 3 destek verme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan yazabilirsin hocam telefondayım telefonumda DC yok ayrıca farklı bir yerden konuşmayı teklif etmek ikimizinde forumdan ceza yemesine sebep olur.
omera24 dedi: @NYTMARE hocam Discord'ya da TeamSpeak 3 destek verme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan yazabilirsin hocam telefondayım telefonumda DC yok ayrıca farklı bir yerden konuşmayı teklif etmek ikimizinde forumdan ceza yemesine sebep olur.
O omera24 Üyecik Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 0 4 Mart 2026 #25 @NYTMARE hocam bilmiyordum şu an sıfırdan Superonline fiber kullanan birisi OpenWrt de internete baglanmak için ne yapmalı.
@NYTMARE hocam bilmiyordum şu an sıfırdan Superonline fiber kullanan birisi OpenWrt de internete baglanmak için ne yapmalı.
N NYTMARE 18 Yetkin Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.110 Çözümler 3 Beğeniler 506 4 Mart 2026 #26 omera24 dedi: @NYTMARE hocam bilmiyordum şu an sıfırdan Superonline fiber kullanan birisi OpenWrt de internete baglanmak için ne yapmalı. Genişletmek için tıkla... WAN ID'si 35 olacak hocam ama bazen değişkenlik gösterebiliyormuş. Bu arada Mac ve mtu ayarlarını dediğim gibi kontrol ettin mi?
omera24 dedi: @NYTMARE hocam bilmiyordum şu an sıfırdan Superonline fiber kullanan birisi OpenWrt de internete baglanmak için ne yapmalı. Genişletmek için tıkla... WAN ID'si 35 olacak hocam ama bazen değişkenlik gösterebiliyormuş. Bu arada Mac ve mtu ayarlarını dediğim gibi kontrol ettin mi?
O omera24 Üyecik Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 0 4 Mart 2026 #27 Ettim hocamda sürekli RX tx MB KB veri gözüküyor ama bilinmeyen hata user request falan yazıyor. @NYTMARE
Ettim hocamda sürekli RX tx MB KB veri gözüküyor ama bilinmeyen hata user request falan yazıyor. @NYTMARE
N NYTMARE 18 Yetkin Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.110 Çözümler 3 Beğeniler 506 4 Mart 2026 #28 omera24 dedi: Ettim hocamda sürekli RX tx MB KB veri gözüküyor ama bilinmeyen hata user request falan yazıyor. @NYTMARE Genişletmek için tıkla... O zaman kullanıcı adınla şifreni kontrol et hocam onları yanlış girmiş olabilirsin.
omera24 dedi: Ettim hocamda sürekli RX tx MB KB veri gözüküyor ama bilinmeyen hata user request falan yazıyor. @NYTMARE Genişletmek için tıkla... O zaman kullanıcı adınla şifreni kontrol et hocam onları yanlış girmiş olabilirsin.
O omera24 Üyecik Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 0 4 Mart 2026 #29 Dogru hocam baya once almistim modemden kayitli duruyordu @NYTMARE ıgnoring pado packet from wrong Mac address loglarda böyle bir hata alıyorum. Son düzenleme: 4 Mart 2026
Dogru hocam baya once almistim modemden kayitli duruyordu @NYTMARE ıgnoring pado packet from wrong Mac address loglarda böyle bir hata alıyorum.
N NYTMARE 18 Yetkin Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.110 Çözümler 3 Beğeniler 506 4 Mart 2026 #30 omera24 dedi: Dogru hocam bayağı once almistim modemden kayitli duruyordu. @NYTMARE ıgnoring pado packet from wrong Mac address loglarda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam Superonline cihazının MAC adresini yeni cihaza gireceksin.
omera24 dedi: Dogru hocam bayağı once almistim modemden kayitli duruyordu. @NYTMARE ıgnoring pado packet from wrong Mac address loglarda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam Superonline cihazının MAC adresini yeni cihaza gireceksin.