IMOU HX21 router alınır mı?

Bütçe
2500

35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar merhaba, birkaç hafta önce konusunu açmıştım. Evimize 1000 Megabit simetrik internet kutusu konuldu ve bu hafta sonu aktif edileceği söylendi. Normalde aklımda router olarak Xiaomi AX3000T vardı ancak onun mi.com üzerinde stokları tükenmiş, Hepsiburada'da 3.000 TL'ye satılıyor. Bu, teknik özellikler olarak aynı ve @ynl hocamın yaptığı OpenWRT rehberi de var forumda. Sizce bu router'ı 1.700 TL'ye almak mantıklı mı Trendyol üzerinden? Başka router önerileriniz varsa onlara da açığım. Ek olarak, router'ı yan odaya koymayı düşünüyoruz, arada 1 duvar var orta kalınlıkta tahmini. Bu durumda internet hızı nasıl olur? En azından 400-500 gibi hızları görmem mümkün olur mu? Cevaplarınız için teşekkürler.

@Fahare ve @kompetankedi hocalarımın görüşlerini de merak ediyorum.

Hocam maddi durumunuzu bilmiyorum ama mini PC (OpenWrt X86) + Access Point yaparsanız bufferbloat için daha iyi olur.
Hocam, bu da olabilir kurcalanmak için ama çok fark olmayacaksa 1800 ₺'den 3500 civarına çıkmayı istemem açıkçası. Çeken operatör falan nasıl bir hizmet verecek onu da bilmiyoruz. Yerel bir şirket çekti, 4-5 ay kullanıp sorun çıkması durumunda bırakma durumumuz olabilir.

O zaman alacağınız o router AX3000t ile aynı donanım varsa alın hardware offloading ile güzel değerler veriyor.

Şu mesaja bakınız:

Routerlar hakkında pek bilgim yok maalesef, ben x86openwrt ve sıradan router ile kullanıyorum tavsiye ederim. Eğer kullanmadığınız pc varsa buradan ilerleyebilirsiniz size daha ucuza gelir.

Routerlar hakkında pek bilgim yok maalesef, ben X86OpenWrt ve sıradan router ile kullanıyorum tavsiye ederim. Eğer kullanmadığınız PC varsa buradan ilerleyebilirsiniz size daha ucuza gelir.

Maalesef hocam öyle bir cihaz yok elimde. O zaman bu cihazı alıp OpenWrt kurup kullanacağım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…