OsmanCihat

Başarılı
Eskiden kabloyla internete bağlanıyordum ama şu anki şartlarımda bu pek mümkün değil. PCIe kartı da bakmıştım fakat anakartımda boş yer olmadığı için mecbur USB'ye kaldım.

Valorant, CS2 oynarken kullanmak için bu USB dongle alınır mı? Yoksa ne önerirsiniz? Fiyatı uçuk olmadığı sürece sorun değil işini düzgün yapsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB dongle ile rekabetçi oyun oynanmaz. Öyle yerlerde pingini fırlatır ki kırıp atasın gelir.

Trendyol PC'lerin yanında gelen Dongle'ı kullandım 24 Mbps internet ile 2 yıl, modemin aşırı ısınmadığı veya misafirimiz falan olmadığı durumlarda hiç ping sıçraması yaşadığımı hatırlamıyorum, aradaki duvar kapı modem falan bunu değiştirir muhtemelen ama.

Trendyol PC'lerin yanında gelen Dongle'ı kullandım 24 Mbps internet ile 2 yıl, modemin aşırı ısınmadığı veya misafirimiz falan olmadığı durumlarda hiç ping sıçraması yaşadığımı hatırlamıyorum, aradaki duvar kapı modem falan bunu değiştirir muhtemelen ama.
Ben de ucuz dongle'lardan bir tane var fakat çok fazla paket kaybı yaşıyorum. USB dongle almayayım mı? Zaten çok hırslı rank kasan bir oyuncu değilim. İşime yaramaz mı?

Ben de ucuz dongle'lardan bir tane var fakat çok fazla paket kaybı yaşıyorum. USB dongle almayayım mı? Zaten çok hırslı rank kasan bir oyuncu değilim. İşime yaramaz mı?

Hocam ben çok fazla dongle araştırmadığım için bilemem fakat, düzgün bir bütçeniz var ise eğer ki bu forumdada çok fazla atılmıştır, kaliteli USB Dongle'lar var fakat bu modemle aranızdaki mesafe ve modeme göre de değişir, modeminiz iyi yayıyorsa normalde fakat PC'de dongle ile öyle bir sorun yaşıyorsanız daha kaliteli bir dongle işe yaramayabilir, PCI-e için uzatma kabloları oluyor diye biliyorum onlara bakabilirsiniz, ben şahsen RE305 Wi-Fi extender aldım odama kasanın yanına taktım Ethernet'le ona bağlayıp kullanıyorum.