gleran

Çalışkan
Elimde çerçevelenmiş şekilde korunmuş, deformesi vs. olmayan koleksiyonluk imzalı bir forma var. 2012-2013 sezonuna ait. Sneijder, Melo gibi oyuncuların imzası bulunuyor üstünde. Piyasası ne kadardır? Sarı sitede çok oynuyor fiyatlar ama bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forma replika mı yoksa maç forması mı?

Drogba'nın imzası var mı? Tam olarak hangi oyuncuların imzası var belirtir misiniz?

Maç forması mı bilmiyorum ama orijinal. Nike dri fit logosu var üstünde. Drogba da var, Muslera var. Diğer oyuncular da var o dönem oynayan ama çok önemli değil zannediyorum. Fotoğrafı buldum galeride ekliyorum.
1749411698293.webp

Maç forması mı bilmiyorum ama orijinal. Nike dri fit logosu var üstünde. Drogba da var, Muslera var. Diğer oyuncular da var o dönem oynayan ama çok önemli değil zannediyorum. Fotoğrafı buldum galeride ekliyorum.Eki Görüntüle 153442
Islak imzalı gibi duruyor. Formanın orijinal olduğunu hem logonun bulunduğu konumdan hem de alttaki siyah etiketten anlamak mümkün.
Tahmini değeri 150 ila 250 bin lira arasında değişecektir lâkin ölücülerden alacağınız maksimum teklif 75 bin lira olur. Sahibinden gibi sitelerden ziyade forma koleksiyoneri olan kişilerle görüşmeniz daha mantıklı olur.

Sizin forma koleksiyonluk. Çerçevelenmiş ve zannediyorum ki sıfır kondisyondadır. Bana kalırsa satmayın, özellikle drogba olduğu için çok değerli, ilerleyen yıllarda 2 kat fiyatına satabilirsiniz.

Arda gülerin imzalı formasını bile 25.000 civarında satıyorlar, fiyatı az çok siz de tahmin edebilirsiniz.

Fiyat konusu hakkında herhangi bir uzmanlığım yok ancak piyasaya baktığımda 60.000 civarında değeri var diye düşünüyorum. Buyurun benzeri bir ilan:

Sizin forma koleksiyonluk. Çerçevelenmiş ve zannediyorum ki sıfır kondisyondadır. Bana kalırsa satmayın, özellikle drogba olduğu için çok değerli, ilerleyen yıllarda 2 kat fiyatına satabilirsiniz.

Arda gülerin imzalı formasını bile 25.000 civarında satıyorlar, fiyatı az çok siz de tahmin edebilirsiniz.

Fiyat konusu hakkında herhangi bir uzmanlığım yok ancak piyasaya baktığımda 60.000 civarında değeri var diye düşünüyorum. Buyurun benzeri bir ilan:

Açıkçası 6 haneli bir teklifin aşağısına bana da satmaya değmez gibi geliyor ama buralara çıkacak birini bulursam veririm muhtemelen. Fiyat artma konusunda çok değişmeyebilir enflasyon hariç çünkü zaten bu sezon ve bu oyuncular şu anda da efsane kabul ediliyor çoğu Galatasaray'lı tarafından sampiyonlar ligi ilerlemesinden dolayı.

@gleran amacınız koleksiyon olarak tutmaksa elinizde kalsın, birkaç yıl içinde olmaz ama 10 yıl sonra değeri fark edecek derecede artar. O zamanın şartlarına göre değerlendirme yapabilirsiniz.

Eğer amacınız bu formayı satıp para kazanmaksa şimdi satmanız daha mantıklı olur. 60.000 civarına ilan verebilirsiniz.

Sarı site fatura istedi ilanı onaylamak için. Bu zamanında bir Galatasaray'li yöneticiden hediye geldiği için bize faturası yok bu durumda ne yapabilirim bir fikri olan var mı? Bir daha yazdım sarı siteye talep olarak ürünün orijinalliğini siyah etiketten anlayabilirsiniz diye illa fatura diyorlar.