İnanmayanları uyarsanız da onlar imana gelmezler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 128
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
"Böyle" bir tanrının olduğunu düşünmeseniz bin tane konu açmazdınız

ESET'ü çekince içime tanrı korkusu geliyor diye konu açarken çok iyi hocam, okuma anlama unsuru gayet genel bir yetenek ve kuran o kadar da karışık bir kitap değil anlamak için.

Troll olduğunu düşünüyorum ya troll ya da zeka geriliği var biyolojik olarak.

"Böyle" bir tanrının olduğunu düşünmeseniz bin tane konu açmazdınız

Troll olduğunu düşünüyorum ya troll ya da zeka geriliği var biyolojik olarak.
Ben yaştan ihtimal veriyorum, forumda 13 yaşında agnostik oldum diye gezen arkadaşlar da var. Ergensiniz arkadaşlar topunuz ergensiniz hatta çocuksunuz, beyninizde tanrı algısı daha tam olarak yok.

Ben yaştan ihtimal veriyorum, forumda 13 yaşında agnostik oldum diye gezen arkadaşlar da var. Ergensiniz arkadaşlar topunuz ergensiniz hatta çocuksunuz, beyninizde tanrı algısı daha tam olarak yok.

15 yaşıma daha yeni girdim hocam. 13 yaşındaki çocukta bir zahmet çocukluğunu yaşasın.

Kuran ayetleri apaçık indirdik diye ayet var. Yani düz okusanız anlarsınız gibi kastediyor.
Hocam gayet açık zaten. Orada kastedilenler de gayet açık, eşeleme falan yok yani. Bakın Hz. Ömer sizin dediğiniz gibi olmadığının en büyük kanıtı.

Hocam ergen biri ateist olarak ölürse İslam'a göre cehenneme mi gidecek?

Her Ateist, Deist, Agnostik ergen mi oluyormuş ?
Bu foruma Türkçe hocası tutmak lazım, Allah için gidin kitap okuyun Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi tavsiyemdir.

Orada diyorum ki kafası basmamasına rağmen, daha beş kuruş felsefe ve din bilmeden ben tanrıumursamazım diyebilmek, tanrıtanımazım diyebilmek bence uç ve komik. Daha okuduğunuzu toparlayamıyorsunuz kardeşim.

Hocam gerçekten anlamsız saçma konular açıyorsunuz amacınız nedir? Eğer cidden düşünceleriniz bu şekildeyse oturaklı ve uzun bir şekilde düşünmenizi ya da bir psikolog ile görüşmenizi öneriyorum.

İfadeler: 29
Fark ettiysen seni etiketlemek yerine yazmış olduğun yorumu cevaplayacak şekilde bir yorum yazdım ve demişsin ki: "Ergensiniz arkadaşlar topunuz ergensiniz hatta çocuksunuz, beyninizde tanrı algısı daha tam olarak yok." Sence bu cümleden ne anlamamı bekliyorsun, açık açık yazmamışsın ben tanrı mıyım zihnini okuyayım ? Ayrıca ergen biri araştıramaz mı ? Bunun sonucundan bir karar veremez mi ? Tamam müslümansınız, bu tarz inançlar size mantıklı gelebilir de bunlara inanmayan her insana da ergen demeyin. Komik duruma düşüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…